Salihamidžić i novi veliki posao: Kontaktirao je menadžera koji vodi samo jednog igrača i to kakvog!

Bayern očajno traži pojačanje

Salihamidžić i novi veliki posao: Kontaktirao je menadžera koji vodi samo jednog igrača i to kakvog!

Admin Čaušević

Hasan Salihamidžić se suočava sa ozbiljnim kritikama, ali istovremeno radi na velikom transferu koji bi definitivno umirio sve navijače Bayerna. 

Otkako obnaša funkciju sportskog direktora Bayerna posljednjih šest godina Salihamidžić se nije suočio sa tako ozbiljnim kritikama kao što je to bio slučaj posljednjih nekoliko sedmica.

Generalni dojam je da je rukovodstvo Bayrna izgubilo kompas, a navijači su ostali bez strpljenja. Osim Brace na žestokom udaru se našao i Oliver Kahn. Svjedok tome su parole na meču Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

"Brazzo + Kahn. Heroji prošlih godina - gubitnici današnjice", pisalo je na jednoj od parola što je bio direktan napad na proslavljenog bh. asa.

Znaju u Bayernu da nakon odlaska Roberta Lewandowskog ekipi treba vrhunski napadač zbog čega je Salihamidžić već zasukao rukave i krenuo na posao.

Naime, legendarni bh. fudbaler je prema pisanju Bilda već kontaktirao Charliea Kanea, brata sjajnog napadača Tottenhama, Harryja Kanea.

Oglasi

Charlie Kane kao menadžer zastupa samo jednog igrača, a to je njegov brat i za ljeto sprema veliki transfer, a kao jedna od mogućih destinacija je Bayerna.

U Bayernu su uvjereni da će uspjeti dovesti Kanea koji je sigurno jedan od najboljih napadača današnjice i spreman je za iskorak u klub gdje će moći osvajati transfere.

Iz Tottenhama su odlučni da svog kapitena ne prodaju direktnim rivalima poput Manchester Uniteda ili Chelseaja i to je ono što pruža nadu Bayernu da mogu završiti posao.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihamidžić je u prošlosti nekoliko puta istakao kako se divi Kaneu i dovođenje 29-godišnjaka bi bio pravi odgovor na kritike s kojime se suočava u posljednje vrijeme.

Ukoliko Bayern ne uspije angažovati Kanea, onda će se okrenuti rezervnim opcijama kao što su Victor Osimhen i Randal Kolo Muani.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi