Harry Kane ima novi klub i dobija ugovor o kojem je mogao samo da sanja!

The Sun "aktivirao bombu"

Harry Kane ima novi klub i dobija ugovor o kojem je mogao samo da sanja!

E. Škorić

Britanski Sun donosi bombastičnu vijest o engleskom reprezentativcu Harryju Kaneu.

Napadač Tottenhama je ranije klubu saopštio da želi da ode, a Spursi su bili spremni da ga puste samo u slučaju prave ponude.

Sada Sun donosi informaciju kako je vlasnik Tottenhama Daniel Levy prihvatio ponudu Manchester Cityja od nevjerovatnih 187 miliona eura.

Osim toga, Kane će dobiti vroglavih 470.000 funti sedmično i bit će jedan do najplaćenijih igrača na svijetu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Levy je poznat kao neko ko ne voli puno da pregovara i uglavnom ne odstupa od svojih zahtjeva, a to je bio slučaj i sa Kaneom, pa je City morao da plati svaki eur koji je zatražen.

Kane bi ugovor trebao da potpiše na četiri ili pet godina i svakako će biti zadovoljan s financijske strane, ali i zbog činjenice da će najzad igrati u klubu koji će se boriti za trofeje iz sezone u sezonu.

Top Komentari

NKZ1922
Pozivate se na The Sun, a od njih je i Oslobodjenje pouzdaniji izvor
7 0
AmarSahin
Prije par dana ste napisali da City neće dovoditi napadača, sad kao žele Kanea.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi