Harry Kane: Poštovat ćemo protokol

Tottenham gostuje Crvenoj zvezdi u Ligi prvaka

Harry Kane: Poštovat ćemo protokol

A. Čaušević

Tottenham će u 4. kolu Lige prvaka gostovati Crvenoj zvezdi, a napad Spursa će predvoditi kapiten Harry Kane. 

Na pressici prije utakmice Kane je kazao kako će londonski klub poštovati UEFA-in protokol od tri koraka u slučaju rasističkih uvreda.

"Nadamo se da se to neće desiti i da ćemo samo igrati fudbal. Pokušat ćemo doći do pobjede i staviti se u odličnu poziciju", rekao je Kane.

"Ali ako se desi, očigledno da je tu protokol kao što je bio u Sofiji i mi ćemo kao igrači to poštovati".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Crvena zvezda je ove godine kažnjena zbog rasističkih uvreda tokom gostujuće utakmice kvalifikacija za LP protiv HJK Helsinki.

U prvom susretu između ova dva tima igranom u Londonu prije dvije sedmice Spursi su bili i više nego ubjedljivi slavivši sa 5:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi