Maguire ima sreće koliko je težak, opet ide u veliki klub
Harry Maguire bi mogao u Inter kod Edina Džeke.

Postaje saigrač Edinu Džeki?

Maguire ima sreće koliko je težak, opet ide u veliki klub

Eldar Ganibegović

Harry Maguire je od najskupljeg defanzivca u historiji došao do statusa najskupljeg kiksera ikad. Ipak, ponovo bi mogao da napravi transfer u veliki klub.

Užasna forma Harryja Maguirea je preselila na klupu Manchester Uniteda nakon što mu je Erik ten Hag vjerovao određeno vrijeme.

Neshvatljive greške najskuplje plaćenog defanzivca ikad jednostavno su prelile čašu i Englez je morao da se preseli na klupu.

Nedavno je, vrlo diplomatski, o tome govorio Ten Hag i kazao kako Maguire i dalje ima šansu da se izbori za početnu postavu na Old Traffordu.

"Harry se mora boriti za svoju poziciju jer se stvari mogu brzo promijeniti. Sve je u njegovim rukama, vidim da napreduje.

Maguire bi igrao više nakon Svjetskog prvenstva, ali se razbolio. Kad se vratio, bili smo usred dobrog niza i znao je da mora čekati svoju priliku. To su pravila", kazao je Ten Hag.

Oglasi

Dugo se već priča o tome i kako bi Maguire mogao napustiti Old Trafford. Čini se da ima sreće koliko je težak - ponovo bi mogao potpisati za veliki klub i to van Engleske.

U pitanju je Inter gdje žari i pali Edin Džeko. Ukoliko do transfera dođe, nadamo se da će Maguire bolje igrati nego u Unitedu, da našeg Dijamanta poštedi dodatnog nerviranja.

Nakon što je Milan Škriniar ozvaničio svoj prelazak u PSG, Inter je u potrazi za njegovom zamjenom, te je prvi izbor kapiten reprezentacije Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

The Sun prenosi da je Inter već predao ponudu za posudbu Manchester Unitedu, ali se čini da Maguire nije spreman za prelazak u Seriju A, barem za sada.

Engleski defanzivac želi da ostane na Old Trafordu do ljeta, nakon čega će odlučiti gdje će tačno igrati u budućnosti. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F1F
Ovaj KLOC će i Inter u crno zaviti njegovom bezveze igrom. Ali me čudi Inter ... Šta će im igrač poput njega ?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi