Maguire je bio ponovo krivac za gol, a jedan njegov potez je cijeli svijet ostavio bez teksta

Tone sve dublje i dublje

Maguire je bio ponovo krivac za gol, a jedan njegov potez je cijeli svijet ostavio bez teksta

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda poraženi su danas u gostima protiv Evertona sa 1:0.

Everton je došao do zlata vrijedna tri boda u borbi za opstanak, dok su Crveni đavoli još jednom razočarali svoje navijače.

Na udaru kritika i ovaj put našao se Harry Maguire koji je bio glavni krivac za primljeni pogodak, ali to nije bila jedina situacija zbog koje se kapiten Manchester Uniteda našao na meti kritika.

Naime, nevjerovatnu situaciju vidjeli smo u 29. minuti utakmice kada je Everton imao napad. Lopta je u ruku pogodila Nemanju Matića, a potom je Maguire sve šokirao svojom reakcijom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kapiten Crvenih đavola tražio je od sudije da prekine igru jer je njegov saigrač igrao rukom, a takav potez je i navijače Manchester Uniteda čak ostavio bez teksta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovo nisam ni vidio,znaci 2 penala za Everton nisu svirana,bio je i onaj u 67.minuti,spoticanje sa ledja u kaznenom prostoru...bravo za sudije,trude se ali djaba.
1 3
user1647007021
Ovaj covjek jednostavno nije Normalan Bogami..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi