Haskić pogodio i protiv Crvene zvezde

Remi Radničkog i Crvene zvezde

Haskić pogodio i protiv Crvene zvezde

Nekadašnji napadač Sarajeva Nermin Haskić nastavlja rešetati mreže u srbijanskoj Superligi.

Haskić od ljetos nosi dres Radničkog iz Niša, a da je ovaj klub napravio odličan potez njegovim dovođenjem svjedoče i igre koje pruža ovaj 29-godišnji napadač koji je rođen u Banovićima.

Novi pogodak Haskić je postigao danas u meču protiv Crvene zvezde koji je završen rezultatom 2:2. Na Čairu je viđen izuzetno zanimljiv meč u kojem su gosti poveli već nakon šest minuta igre preko Krstičića, ali slavlje nije dugo trajalo, jer je Radnički izjednačio u 15. minuti zahvaljujući Haskiću.

Do kraja poluvremena Radnički je uspio i preokrenuti rezultat na krilima Randelovića, ali ne i zadržati vodstvo. Novi gol je pao u 65. minuti, postigao gao je El Fardou i postavio, ispostavit će se, konačnih 2:2.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Za Haskića je ovo bio osmi gol u sezoni, na kontu ima i pet asistencija, a njegov tim se poslije ovog remija nalazi na visokom drugom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti