Hazard jutros završio na ljekarskom pregledu

Nakon meča s Interom

Hazard jutros završio na ljekarskom pregledu

Admin Čaušević

Eden Hazard je u utakmici protiv Intera ponovo upalio alarme u Real Madridu.

Zinedine Zidane je bio primoran da zamijeni Belgijanca u 64. minuti nakon što je odlični ofanzivac ranije dobio udarac u jednom duelu s Marcelom Brozovićem.

Hazard je šepao prilikom izlaska, dok je bio na klupi nosio je led na zglobu pa je jutros završio na ljekarskom pregledu.

Ustanovljeno je da 29-godišnjak nije povrijeđen. Radilo se samo o trenutnom udarcu te je odradio dio treninga s ostatkom ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo je dobra vijest za Zidanea koji će Hazarda moći računati u duelu protiv Valencije te će Francuz konačno uspjeti uvezati nekoliko utakmica s napadačkim triom Hazard - Benzema - Asensio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi