Hazard o Mourinhu: Kada tim pobjeđuje, ne postoji bolji trener...

Belgijanac otkrio karakter Mourinha

Hazard o Mourinhu: Kada tim pobjeđuje, ne postoji bolji trener...

Eden Hazard se razgovoru za inostrane medije prisjetio saradnje sa Joseom Mourinhom. 

Za vrijeme Mourinhove ere u Chelseaju špekulisalo se da je Hazard bio jedan od onih koji su predvodili pobunu protiv Portugalca, međutim takve glasine belgijski nogometaš je odbacio u posljednjoj izjavi koju je dao. Štaviše, izjavio je da je Mourinho s kojim bi volio ponovo sarađivati.

"Posljednja sezona s Mourinhom u Chelseaju nije bila prijatna. Nismo pobjeđivali i nismo se zabavljali na treningu. Za sve je bilo najbolje što smo se rastali. No, ako me pitate s kojim bih trenerom volio opet surađivati rekao bih vam - Mourinho", kazao je Hazard, otkrivši potom karakter sadašnjeg trenera Manchester Uniteda.

"Kada ne pobjeđuje, onda kritikuje igrače, to i vi znate. Ali, pomirio sam se s tim. Međutim, kada pobjeđujete ne možete da zamislite boljeg trenera od Mourinha. Onda vam je kao drug. Ako tražiš slobodan dan, dobit ćeš dva..."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hazard i Mourinho će se ponovo susresti 20. oktobra, kada će u okviru 9. kola engleske Premier lige na Stamford Bridgeu snage odmjeriti Chelsea i Manchester United.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi