Hazard o transferu u Real: Nakon finala će se desiti ono što se desiti mora

Većina vjeruje da je stvar gotova

Hazard o transferu u Real: Nakon finala će se desiti ono što se desiti mora

Eden Hazard se odavno povezuje sa Real Madridom. Sjajni Belgijanac bi trebao biti okosnica novih Galacticosa, a mnogi smatraju da će njegov transfer iz Chelseaja u Real biti ozvaničen odmah nakon finala Evropske lige u kojem njegovi Plavci igraju protiv Arsenala.

Marca je tako nedavno saopštila da je postignut "apsolutni dogovor" među svim stranama, te da će Hazard uskoro sa Realom potpisati šestogodišnji ugovor. Također, pojavili su se izvještaji da 28-godišnji Belgijanac već traži kuću u Madridu.

"Ne razmišljam o tim stvarima", prokomentarisao je Hazard špekulacije o svom transferu za RMC Sport, pa dodao:

"Razmišljam samo o pobjedi u finalu, a onda će se desiti ono što se mora desiti."

Podsjetimo, Hazard je nešto ranije ovog mjeseca poručio da je donio odluku.

"Da, odlučio sam, ali nije sve samo na meni. Ja sam odlučio, to je to", izjavio je tada Hazard, pa nastavio:

"Još uvijek čekam, kao što čekaju i navijači. Kada ste na terenu pokušavate ostati fokusirani samo na teren i loptu. To je to. Kada sam na terenu samo želim dati sve od sebe".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ne razmišljam o ovome ili onome, svojoj situaciji ili situaciji kluba. Samo želim pobjeđivati utakmice", poručio je Hazard.

Podsjetimo, finale Evropske lige između Chelseaja i Arsenala se igra u srijedu, 29. maja, u Bakuu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti