Lamparda nazvali svojom legendom i izazvali i smijeh i bijes navijača širom svijeta

City Lampard "oteo" Chelseaju

Lamparda nazvali svojom legendom i izazvali i smijeh i bijes navijača širom svijeta

E. Škorić

Prisjetivši se jednog gola protiv Southamptona, Manchester City je Franka Lamparda nazvao svojom legendom.

Lampard je od 2001. do 2014. godine igrao za Chelsea, postigao je čak 147 golova za ovaj tim, da bi sezonu 2014/15 proveo u Manchester Cityju gdje je na 32 meča dao šest golova.

Nakon toga je bivši reprezentativac Engleske otišao u New York City, ali svako zna da se radi o Chelseajevoj legendi, pa je Cityjeva objava izazvala smijeh kod onih neutralnih, a bijes kod navijača koji favorizuju Chelsea.

Lampard je tri puta bio prvak Engleske s Chelseajem, osvojio je četiri Fa Kupa, Liga kup dva puta, dva puta i Community Shield, po jednom Ligu prvaka i Evropsku ligu, dok kao igrač Cityja u kraćem periodu nije ništa postigao.

Lampard danas trenira Derby County s kojim igra finale doigravanja za plasman u Premier ligu, a istovremeno ga se sve više povezuje s klupom Chelseaja, koja bi mogla ostati upražnjena jer je Maurizio Sarri na izlaznim vratima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

eye of the tiger
Kao da ih nebeski srbi vode pa ovoliko lazu
4 0
MaDaj
Stvarno ste ovoliko glupi? Ocigledno je I coravoj osobi da je ovo šala... samo vama je vijest dana !!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi