Hazard: Znam da mi prva sezona u Realu nije bila dobra, sudit će mi na osnovu naredne

Belgijanac svjestan situacije

Hazard: Znam da mi prva sezona u Realu nije bila dobra, sudit će mi na osnovu naredne

Belgijski nogometaš Eden Hazard svjestan je da njegova prva sezona u madridskom Realu nije protekla onako kako se očekivalo.

Hazard je prošlog ljeta za 100 miliona eura došao iz Chelseaja u redove najvećeg kluba na svijetu, ali nije se proslavio.

Odigrao je svega 15 utakmica te postigao jedan jedini pogodak uz pet asistencija. U razgovoru za inostrane medije poručuje kako je svjestan svega i kako se nada da će sljedeća sezona biti daleko bolja.

"Moja prva sezona u Madridu nije bila dobra, ali nije sve bilo tako loše. Trebalo mi je vremena da se priviknem. Znam da će mi suditi na osnovu naredne. Moram da budem u dobroj formi sljedeće sezone", kaže Belgijanac.

Također, osvrnuo se i na aktuelnu situaciju oko koronavirusa zbog koje je između ostalog stala i španska La Liga.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U kući smo. Niko nam ne dolazi, nikoga ne viđamo. Priznajem da sam uplašen, kao i svi. Moramo da pazimo", dodaje on.

Hazard je inače povrijeđen i očekivalo se da ga na terenu neće biti do kraja sezone. Ipak, obzirom na trenutne okolnosti i činjenicu da bi se liga mogla igrati do kraja juna pretpostavlja se da će i on zaigrati kada se i ako sve nastavi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Kad si se udebljao ko tuljan
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi