Hazardova statistika otkriva mnogo toga

Učinio koliko i igrači na klupi

Hazardova statistika otkriva mnogo toga

S. Bošković

Chelsea je jučer na domaćem terenu poražen od Liverpoola sa 3:1, a jedino što je gore od poraza za Plavce je statistika njihovog najboljeg igrača prošle sezone Edena Hazarda.

Mnoge stvari promijenile su se u Chelseaju od trenutka kad su Plavci podigli trofej Premier lige prošle sezone, pa do početka nove sezone. 

Ipak, najviše se promijeni Eden Hazard koji je prošle sezone bio najbolji igrač lige, a ove sezone apsolutno je beskoristan na terenu. 

Naime, Belgijanac je protiv Redsa bio nevidljiv i igrač manje na terenu za ekipu Jose Mourinha. Naravno, nije Hazard jedini zakazao ove sezone, i svi drugi su, ali on je taj u kojeg se navijači tima sa Stamford Bridgea najviše pouzdaju. 

Proveo je Hazard sat vremena na terenu i za to vrijeme nije uradio ništa. Pogledajte njegovu statistiku u nastavku:

Potražite više informacija na temu Premier league:


Broj kreiranih prilika: Nula 




Broj šuteva na gol: Nula



Broj prolazaka kraj igrača: Nula 



Broj uspješnih driblinga: Nula 



Da sumiramo, Hazard je protiv Liverpoola imao isti učinak kao i svi igrači Chelseaja koji su čitav susret proveli na klupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.