Bellerin tek došao na stadion Barcelone, a već je šokirao navijače svojim stajlingom

Ništa novo za njega

Bellerin tek došao na stadion Barcelone, a već je šokirao navijače svojim stajlingom

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć u posljednjim minutama ljetnog prelaznog roka uspjela dovesti Hectora Bellerina.

Katalonski klub je jučer bio itekako aktivan i uspio je napraviti još nekoliko poslova i to u posljednjim minutama ljetnog prelaznog roka.

Tako je Barcelona uspjela da dovede Bellerina koji je stigao kao slobodan igrač nakon što je s Arsenalom postigao sporazumni raskid saradnje.

Ovaj desni bek se vratio u klub u kojem je ponikao, te je s Barcelonom na kraju potpisao jednogodišnji ugovor.

Španac je jutros doputovao u Barcelonu gdje će sada odraditi ljekarske preglede, te će potpisati ugovor i biti zvanično predstavljen.

Barcelona je objavila jutros video kada je Bellerin stigao u prostorije kluba, a mnogi su se nasmijali kada su vidjeli njegov stajling.

Bellerin je poznat po tome što se oblači po svom neobičnom ukusu, te je čak jednom prilikom izjavio da kupuje samo polovne stvari.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U centru pažnje je njegova frizura, ali i pantalone koje izgledaju dosta staro. Jedan od navijača je nasmijao sve komentarom u kojem je poručio da Bellerin izgleda kao da se vratio iz 1970-tih godina prošlog vijeka.

Ovaj 27-godišnji Španac je u Arsenalu proveo čak deset godina, a proteklu sezonu je proveo u Španiji gdje je nastupao na posudbi u Betisu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Majstor! Mitar Mirić.
4 0
Klicko
Štae ovo bokti nije jadan,đe su ovog nafatali osto čoek u 60-tim
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi