Higuain: Napoli? O tome ćemo nakon Copa Americe

Argentinac o odlasku iz Napulja

Higuain: Napoli? O tome ćemo nakon Copa Americe

Endin Čaušević

Argentinski napadač Gonzalo Higuain izjavio je da će o svojoj budućnosti u Napoliju razgovarati kada završi Copa America.

Higuain iza sebe ima nevjerovatnu sezonu u Napoliju, a sve više se špekuliše o tome da će ovog ljeta napustiti ovaj italijanski tim. Argentinac ima nekoliko ponuda na stolu, ali je izjavio da će o tome razmišljati nakon Copa Americe.

"Trenutno mislim samo na reprezentaciju i najvažnije mi je da igram najbolje što mogu u dresu Argentine. Što se tiče Napolija o tome ćemo razgovarati kada završi Copa America", rekao je Higuain.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon ove izjave argentinskog napadača mnogi navijači Napolija se pribojavaju da će ovog ljeta ostati bez najboljeg igrača. Jasno je da Higuain ima želju da zaigra u nekom boljem klubu, pa je odlazak iz Napolija sve realniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi