Higuainov otac riješio sve dileme oko budućnosti svog sina i napao kritičare: Neki su glupi...
Foto - EPA

Jorge Higuain se oglasio

Higuainov otac riješio sve dileme oko budućnosti svog sina i napao kritičare: Neki su glupi...

M. Šljivak

Gonzalo Higuain još uvijek nije stigao u Italiju.

Argentinski napadač se još uvijek nalazi u rodnoj zemlji, a pojedini italijanski mediji su tvrdili da će tamo i ostati, te potpisati ugovor s River Plateom.

Međutim, od ostanka u Argentini nema ništa. Higuain će se vratiti u Italiju i odraditi do kraja ugovor s Juventusom. Potvrdio je to njegov otac Jorge.

"Još uvijek nije vrijeme za povratak u Argentinu. Ima još godinu dana ugovora s Juventusom i želi da to ispoštuje.. Ne želim uopšte ni pričati o tome jer je to trenutno samo mašta. Evropsko tržište je drugačije od argentinskog i fudbaler kao što je moj sin se ne može tek tako vratiti", rekao je Jorge.

Pipita je u prethodnom periodu pretrpio žestoke kritike na društvenim mrežama, a Jorge se osvrnuo i na to.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ima igrača koji su na vrhu liste onih koji se kritikuje. Ja iskreno mislim da su pojedini ljudi glupi. Čitav dan provode kritikovajući i kreirajući smiješna vidao. Napadi preko interneta su kukavički i samo se brukaju. To su jadnici koji uzalud troše vrijeme".

Iskusni napadač ove je sezone nastupio 34 puta za Juve i ima učinak od osam golova i osam asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti