Hiljade zastava Španije pred meč protiv BiH
Stadion Gran Canaria uvijek je ispunjen kada igra reprezentacija Španije. Ipak, posljednji meč na ovom stadionu odigran je prije čak 11 godina

Zagrijava se atmosfera na stadionu

Hiljade zastava Španije pred meč protiv BiH

M. Šljivak, foto: T. Hebib

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras gostuje selekciji Španije u prijateljskom meču koji se igra na Kanarskim ostrvima.

Iako se radi o prijateljskom meču očekuje se dolazak velikog broja navijača Crvene furije, a domaći su se maksimalno potrudili da naprave što bolju atmosferu.

Tako su tribine stadiona Gran Canaria ispunjene hiljadama zastava Španije. Navijači će na taj način imati šansu da podrže svoju selekciju koja je u seriji loših utakmica.

Kritike na račun vođenja selekcije selektoru Luisu Enriqueu su već počele, pa je večerašnja utakmica za njega itekako bitna.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sve osim pobjede za Špance bi bio neuspjeh, a vidjećemo da li će bh. Zmajevi uspjeti da nastave veliki niz od devet utakmica bez poraza.

Susret počinje od 20:45 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi