5

Komentari (5)

Hanibal
Sada je svima jasno gdje je ko. Ova zapadna (projevrejska koalicija) su u stvari srednjovjekovni krstasi. Nasi susjedi sto su slali Jevreje u konc logore (dok su ih Bosnjaci spasavali) sada su ko bejagi njihovi zastitinici. Ali, oni su u stvari uvijek na strani onih koji ubijaju muslimanske narode.
CeZenicaLik
Sulejman je imao u osvajackim namjerama doci do njemacke a sada u Njemackoj zivi preko 4 miliona Turaka...massallah i cestitke
BosanskaSvedska
Svaka cast Turskoj, pobjedila use i sad svabe, aferim,Turska iznad svih!
vedin
Samo vi debili možete navijati za zemlju koja je bila okupator i onda nas prodala Austro-Ugarskoj, a Srbiji dala slobodu!
Ss.ba
A to sto je danas Bosna okupirana zapadom,malo vise od Srbije to tebi Vedine ne smeta? Kazu da su prije u Turskoj odlucivali ko ce da "vodi"-vlada Bosnom. Ko je ove izbore odlucio "vladara"? Okupatori. Kad bolje razmislim. Jedino Palestina nije okupirana zapadom. Zato im se ovo i desava.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti