Užasni komentari na objavi Mirte Šurjak, novinarku dočekalo "crno jutro", znala je šta da uradi

Nije imala drugo rješenje

Užasni komentari na objavi Mirte Šurjak, novinarku dočekalo "crno jutro", znala je šta da uradi

Endin Čaušević

Hajduk je sinoć doživio poraz na svom terenu od Rijeke u velikom derbiju 20. kola SuperSport HNL-a. U centru pažnje našla se i poznata novinarka Mirta Šurjak čiju objavu su zatrpali navijači Rijeke i Dinama, a onda je na kraju morala da izbriše sve komentare.

Hajduk je sinoć na Poljudu imao fantastičnu podršku navijača jer su tribine bile ispunjene do posljednjeg mjesta, ali ni to nije zaustavilo Rijeku da dođe do velike pobjede i preuzme prvo mjesto na tabeli.

Domaći su poveli pogotkom Pukštasa u 15. minuti i činilo se da sve ide na stranu Hajduka, no gosti s Rujevice u drugom poluvremenu šokirali su domaće preokretom koji im je na kraju donio velika tri boda.

Prvo je Obregon u 55. minuti poravnao rezultat na 1:1, a 20 minuta kasnije totalni muk na Poljudu kada Selahi pogađa za 1:2 što je bio i konačan rezultat meča.

Euforija koja je vladala danima u Splitu tako je preko noći ugašena, a na meti navijača Rijeke i Dinama našla se i poznata novinarka Mirta Šurjak koja radi za HRT, ali poznato je i da pomno prati mečeve Hajduka.

Oglasi

Mirta se oglasila pred početak utakmice i snimila je trenutak kada su Ivan Perišić i Josip Brekalo izašli na teren, te je na tribinama nastala ludnica. Međutim, ta objava se ovoj novinarki na kraju obila o glavu.

Nakon utakmice navijači Rijeke i Dinama zatrpali su Mirtinu objavu žestokim komentarima kojim su se naslađivali zbog poraza Hajduka.

"Miriše na fritulu", "Is*arala vas Rijeka u bulju", "Čim Mirta objavi mi ne možemo do bodova...", "Vrime je hahaha", "Eto vam ajduka hahah malo ste dobili po pi**ici...", samo su bili neki od komentara na objavu hrvatske novinarke.

   Samo neki od komentara na objavi Mirte Šurjak prije nego ih je hrvatska novinarka sve izbrisala

Na njenoj objavi bilo je više od stotinu komentara koji su uglavnom bili negativni i sramotni zbog čega je Mirta morala da reaguje i izbrisala je sve komentare.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

No, to je uradila prekasno jer su neki screenshotovi već počeli da kruže po društvenim mrežama.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TurgutBayraktar
Screenshotovi jooj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi