Hoće li se Lalatović otisnuti ka Premijer ligi? "Imam ponuda, želim inostranstvo"

Napušta Vojvodinu

Hoće li se Lalatović otisnuti ka Premijer ligi? "Imam ponuda, želim inostranstvo"

A. Čaušević

Nenad Lalatović je jedan od najkarizmatičnijih, ali i najboljih trenera regiona.

Lalatović na kraju sezone napušta Vojvodinu koju je vodio na odličan način bez obzira na silne finansijske probleme kluba iz Novog Sada.

Ovaj 43-godišnjak se već dugo vremena povezuje s dolaskom u Premijer ligu. Prije tri godinebio je kandidat za trenera Željezničara, zimus se povezivao s Borcem, dok ga posljednjih dana srbijanski mediji povezuju i sa Sarajevom.

U razgovoru za Sportski žurnal Lalatović je kazao kako mu je želja da pronađe angažaman u inostranstvu te da ode iz Srbije.

"Imam ponuda, ali bih prvo volio da pronađem aganžman u inostranstvu. Samo da odem odavde", rekao je Lalatović te demantovao navode o preuzimanju Rada.

"Što se tiče Rada, nisam imao nikakav kontakt. Ne znam odakle te informacije. Mediji svašta pišu i sve mi je to pomalo nevjerovatno", kazao je sjajni trener.

Oglasi

Inače, Lalatović je poznat po burnim nastupima i izjavama pred i nakon utakmica, a nerijetko zna pohvaliti izgled voditeljica.

Tako je bilo i u petak nakon utakmice između Vojvodine i Spartaka, koja je završena 1:1, Lalatović je pohvalio izgled voditeljice Arene Sport Marine Buljovčić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Moram ti reći da si jako lijepa danas", rekao je Lalatović novinarki koja se zahvalila na komplimentu.

Lalatović je u Srbiji promijenio veliki broj klubova, a najveći uspjeh u trenerskoj karijeri mu je svakako osvajanje Kupa Srbije s Vojvodinom prošle sezone.

Top Komentari

Mackintosh
Dodji u Zelju. Sarajevo je fasisticki klub, nije ti tu mjesto.
3 2
Chico
Hajmo Sarajevo, zovite ga
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi