Spasitelj Italije ne bira riječi o Džeki: "Ponekad smo mu uspjeli oduzeti loptu..."

Dijamant odigrao odličan meč

Spasitelj Italije ne bira riječi o Džeki: "Ponekad smo mu uspjeli oduzeti loptu..."

Admin Čaušević

Iako vrlo dobro poznaju Edina Džeku reprezentativci Italije su imali ogromnih problema sa kapitenom bh. reprezentacije na stadionu Artemio Franchi. 

Imala je Bosna i Hercegovina prednost golom Džeke, a Azzurre je od poraza spasio Stefano Sensi koji je nakon što se lopta odbila od Tonija Šunjića završila u mreži.

Spasitelj Azzurra je poslije meča kazao kako je dobro što su tokom utakmice uspjeli i oduzeti loptu Džeki što najbolje govori koliko je večeras Dijamant bio dobar.

"Džeko je veliki igrač, ponekad smo mu uspjeli oduzeti loptu. Trebamo se popraviti u preuzimanju igrača kako bi spriječili kontranapade", rekao je veznjak Intera.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ostaje gorak okus zbog remija. Mogli smo bolje, trebali smo biti lucidniji, ali nije lako nakon deset mjeseci. Kako god, zadovoljni smo našom predstavom", dodao je on.

Italija u drugom kolu igra protiv Nizozemske, dok će Bosna i Hercegovina biti domaćin Poljskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti