Hodžića očekivali u Španiji, završio u Portugalu

Slobodin dragulj našao novi klub

Hodžića očekivali u Španiji, završio u Portugalu · Zvanično

Slobodin dragulj Armin Hodžić karijeru će, ipak, nastaviti u Portugalu.

Iako su s Tušnja prije nekoliko dana bili objavili da je Hodžićevo sljedeće odredište Španija, tačnije tamošnji drugoligaš Alcoron, mladi vezni fudbaler na kraju je potpisao za - Estoril.

U pitanju je klub koji se takmiči u 2. portugalskoj ligi, gdje je minulu sezonu okončao na četvrtoj poziciji, a transfer je potvrđen i na zvaničnoj klupskoj stranici.

"Dobro nam došao, Armine", objavili su iz Estorila, navodeći da je Hodžić sa 20 godina igrao za prvi tim Slobode i da je u nešto manje od 800 minuta na terenu postigao jedan gol uz jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

U Portugalu je i donedavni mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Suan Bešić koji nastupa za U23 selekciju Vitorije Guimaraes, a proteklu sezonu u ovoj zemlji proveo je i Adi Mehremić igrajući za Aves.

Armin Hodzic reforça o meio-campo do Estoril Praia. Bem-vindo ao Mágico. #CentrodeExcelenciadoEstoril #Estorilpraia #aquinaoesmaisum #starsoftomorrow

Posted by Estoril Praia - Futebol SAD on Friday, July 10, 2020

Top Komentari

salt_city
Slobodini dragulji su se prodavali u Werder Bremen, Nant.. Ovako transfer u 2. Portugalsku ligu ne treba gledat kao neki uspjeh za klub, momku puno sreće u nastavku karijere..
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi