43

Komentari (43)

Marli30
Ajde neka vala i spelijalci opravdaju dnevnice puste. Samo mariši avlijanere
user1594661629
Hihihihi koja Hamad od navijača to treba zabranit im da idu po gradovima naše lijepe bosne najgori navijači i uvjek prvi izazovu nered zato i jesu Hamad mater vam sarajevsku ****mo pickeeeeeee mamu vam sarajevsku
PapaK
Izvinjavam se ispred Manijaka, nismo svi isti.
Benaris96
ovim seljacinama treba zabraniti dolazit na ovaj stadion
CeZenicaLik
Seljaci iz sarajva potukli izmedzu sebe umjesto da tuko oko sebe
PapaK
Pravopis, jarane. Pravopis. Ubi te.
Ajax11
Nadam se da su zaganjali ljude iz saveza
inoxsteel
bazaorao
Među najgorim navijačima u BiH. Seljačine nisu ni zaslužili da gledaju Evropu
BH_PATRIOTA
Jel to kaže navijač troprstaš? Navijač čiji su drugovi navijači napadali povratnike i palili džamije. Poklopi se po ušima i odšetaj na bratske srbijanske portale.
PapaK
Nazalost, da se jednom slozim i sa @bazaorao . Veze s vezom nema. Dodjes na tudji stadion i lomis inventar. Seljacka posla, fuj.
bazaorao
@BH_PATRIOTA koji si ti glupan. To što ti radišje gore po islam nego što su zločinci rušili džamije.
bazaorao
@PapaK i opet će nekog drugog okriviti. Sad će i tebe ovaj seljak nazvati ******om troprstašem il...zato što nf podržavaš njihov svakodnevni seljakluk.
BH_PATRIOTA
@bazaorao ovo ti je možda treći ili četvrti profil na SS.ba. U nekim svojim prethodnim si vrijeđao sve i svakoga i na svakoj osnovi. Glupan te rodio majmune jedan, to prvo, a kao drugo znamo da si troprstaš sa dna kace.
bazaorao
@BH_PATRIOTA petoprst za Velež. Gazi gazi pitare, pitare, pitare...Slavi Mostar slavi BiH.
BH_PATRIOTA
@bazaorao slavi li i Lukavica i okolna sela.
bazaorao
@BH_PATRIOTA znam da se u Lukavcu slavi a vjerovatno i u Lukavici. Jer i to je BiH.
BH_PATRIOTA
@bazaorao pa pošto si ti pripadnik nebeskog naroda, ti to znaš odlično. Mali, futavi, ulojeni troprstaš.
Mingiling
Ja ovdje vidim FILMSKU BJEZANIJU HORDI TLA KAO I UVIJEK...AHAHAHHA...ONI BELAJ NAPRAVE SAMO U JABLANICI TAMO IH NIKO NE DIRA...LOL...OPLAKAH OCAM'
bazaorao
@Mingiling a najhrabriji su bili na Grbavici. 5 ljudi ih pošuta. Hhehehe
RZ88
Ljakani su od prve minute gledali da štetu prave na stadionu i na kraju belaj sa murijom. Nije vam ovo Koševo ovdje murija ne daje pardona.
Mani
Na svakom stadionu divljaju, nemaju vlastiti dom pa uništavaju tudje. Ljubomora je bolest.
Logi93
Gdje god dođu nered prave, ako nemaju s kime onda sami sa sobom
StarMoVe
Artur
Gazi malo nanajvo
VELEZ
Ahahahahahahahahahaha jao seljakluka
Lavillenie
Hahahaha joj ako ne biju svoje igrace u butmiru biju se medjusobno
BH_PATRIOTA
Šta ima u Ustikolini? Vidim ima signala
PapaK
@BH_PATRIOTA Steta sto ne vidis kakvi vam seljaci na tribinama stoje.
BH_PATRIOTA
@PapaK odmah sam otišao poslije utakmice i OŠTRO osuđujem i kao iskreni navijač, a ne huligan, ograđujem se od tog njihovog divljanja.
Lavillenie
@BH_PATRIOTA a blize sam lavoru od tebe garantujem a i u skolu sam gore isao nas u medicinskoj ucili da se u lavor urinarne kese istresaju
Lavillenie
@BH_PATRIOTA nisi otisao nego POBJEGAO kako zbog sramote tako i zbog straha a i igracima vam nije strano da bjeze eno Pecare da svjedoci
PapaK
@BH_PATRIOTA Al' bezze ovo, sviju mi. Igralo se, bili bolji, nisu dobili ... Boze moj, sljedeca sezona nova sansa. Ovako su bez razloga pokvarili lijepu sliku danasnje utakmice.
BH_PATRIOTA
@Lavillenie nisi ti ni primirisao stadionu Koševo, jer tukneš na papanluk i seljakluk na kilometar. Drugo, osnovnu ti nisi završio, a kamoli srednju. I treće, što se tiče istresanja, tvom babU je neko trebao reći da postoji kondom, pa bi sad svijet ouno ljepši bio bez tvog papanluka.
Lavillenie
@BH_PATRIOTA ma ko se to meni naljutio haha
BH_PATRIOTA
@Lavillenie papak, ja nisam bježao kad je bilo najteže u ovoj našoj jednoj i jedinoj državi, pa nisam ni sada bježao. Nažalost, borba nam je dala da nam ti i tebi slični šljegnete i glumite Sarajlijice i bistrite pamet. Nadam se da će jednog dana, kad ova naša lijepa BIH uđe u Evropsku uniju, zaživjeti i Aneks 7,pa da te ispratimo odakle si se i dovukao.
Lavillenie
@BH_PATRIOTA emocija te uhvatila, razumijem haha
BH_PATRIOTA
@PapaK ma brate fudbal je takav, nekad pobjediš, nekad izgubiš, ali Bog jedini mi je svjedok da se ograđujem i gadi mi se ovo divljanje. Bolji je pobijedio, ja im čestitam i to je to.
BH_PATRIOTA
@Lavillenie samo produžiš dalje i to je to. Svako neka mete ispred svojih vrata. Nema ljutnje kod mene, ljut sam kad mi neko dira porodicu, moju Bosnu, a ovo ostalo poseri.
BH_PATRIOTA
@Lavillenie ma znaš ti kako je to i mi i vi smo u treningu što se toga tiče. Hajde bježi jbt hahaha
BH_PATRIOTA
@Lavillenie Ovo kako je prošlo na Pecari, neće završiti samo na Sarajevu. Nadam se da se sjećaš da je bilo i sa drugim našim klubovima, i kroz sta su prolazili. A kaznu koju su dobili, samo je satisfakcija njima da će se opet desiti. Pitanje je kada i kome.
Reno3
Sta je bilo sa drugim klubovima,da bilo je ekstra s drugim klubovima isli su zajedno na vecere klubovi,sa lesinarima se pjevalo jeb.. re sarajevo,rekao sam ti samo kad vas guba obicna dode problemi,pogledaj Oremusa glumca zakuha na Pecari,promasi penal i place kofol,hahaha place jer ima placu jadan 9000 eura,pomiri se dugo ce vas ****t Hercegovci i Borac,pozz
BH_PATRIOTA
@Reno3 sa vama fašistima se zna kako ćemo i šta ćemo. Dugo vas yebemo i popravljamo natalitet. Bili ste nam sluge i kmetovi I bit ćete opet insallah. I poradi na pravopisu šugavac kamenjarski, popišam ti se u usta gubava
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti