Horde zla ponovo poručile treneru i direktorici da ih ne žele u klubu

Poslali oštru poruku

Horde zla ponovo poručile treneru i direktorici da ih ne žele u klubu

E. Oštraković

Ekipa Sarajeva jučer je ostvarila jako važnu pobjedu na gostovanju u Trebinju, te su se tako uključili u borbu za Evropu.

Bili su gosti dosta bolji protivnik jučer, te su na kraju upisali veoma uvjerljivu pobjedu od 3:0, ali svoj momenat imali su i navijači ovog kluba.

Naime, popularne Horde zla i na ovom susretu su tražili odlazak trenera svog kluba Mirze Varešanovića i direktorice Ajle Alimanović.

Horde zla su tako tokom utakmice podigle parolu na kojoj je ispisana veoma oštra poruka.

"Mirza, smrade, imal' tekma, a da nije teška? Ajla, k**vo, imal' potez, a da nije greška? Stoko, marš iz kluba", pisalo je na paroli Hordi zla.

Oglasi

Ranije se Horde zla pozvale navijače Sarajeva da ne dođu na narednu domaću utakmicu koja bi trebala biti odigrana na Koševu.

Protivnik će biti ekipa Tuzla Cityja, a ovaj bojkot Horde zla bi iskoristile kako kažu da ukažu na alarmantno stanje u klubu.

Nezadovoljni su navijači Sarajeva rezultatima svog kluba, ali i činjenicom da su u klubu još uvijek Varešanović i Alimanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Horde su jasno poručile da ne pristaju na polovične kompromise i da za prestanak bojkota oboje moraju napustiti klub, a ne samo jedno od njih.

Podsjetimo, prije četiri mjeseca su Horde zla zatražile odlazak Ajle Alimanović sa direktrske pozicije, a u bojkotu domaćih utakmica su od 9. januara dok Mirza Varešanović i Ajla Alimanović ne napuste klub.

Top Komentari

nakopitam
Nasikirali su ih pravo. A nemaju mudda to reci onom pdeercicu mirvahu, boje se trojice tjelohranitelja. Pa Mirza ce ih opet isamarati ako mu budu isli na kurrac, nece mu biti prvi put da ih ganja i tuce po tribini. SRAMOTE IME HZ!
2 2
user1659354598
Jesu se nasikirali hahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi