Malo im za sreću treba: Crnka otvorila prozor, Hrvati poludili, ali dobili su što su htjeli

Sjajan provod u Rotterdamu

Malo im za sreću treba: Crnka otvorila prozor, Hrvati poludili, ali dobili su što su htjeli

Admin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske je u prilici da uzme prvi međunarodni trofej pošto u Nizozemskoj nastupa na završnom turniru Lige nacije, a očekuje se podrška od oko 10.000 navijača u polufinalnom duelu protiv domaćina završnog turnira.

U polufinalnom duelu Vatreni će za rivala imati reprezentaciju Nizozemske, a uoči utakmice koja se igra na stadionu De Kuip veliki broj navijača Hrvatske je stigao u Rotterdam.

Među pristalicama Hrvatske vlada odlična atmosfera, a posebno je bilo zanimljivo kada se na prozoru jedne zgrade pojavila simpatična crnka.

Nasmijana i vesela djevojka je otvorila prozor i među navijače bacila nešto nalik slatkišima i počele su ovacije.

Na snimku kojeg je objavio portal 24.sata hr se može vidjeti kakvo je ludilo zavladalo među navijačima Hrvatske koji su crnki skandirali "Izađi mala..."

S obzirom na osmijeh od uha do uha i simpatičnoj djevojci nije bilo dosadno, baš kao i i njenom društvu.

Oglasi

Naime, pri kraju videa se može vidjeti jedna ženska ruka kao pokretima gestikulira na određenu perveznu radnju, a da li je to u pitanju vjerovatno nikad se neće saznati.

Cijeli provod je trajao desetak minuta, a cnrka je u jednom trenutku bacala sladolede navijačima Hrvatske te ih je polijevala vodom na njihov zahtjev.

Inače, ulice Rotterdama su preplavljenje kockastim dresovima od ranih jutarnjih sati, a očekuje se da na tribinama De Kuipa bude oko 10.000 pristalica Luke Modrića i društva.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Centar nizozemske metropole je okupiran i navijači Hrvatske jedva čekaju večerašnji meč i moglo bi se desiti da atmosfera bude kao da Vatreni igraju na domaćem terenu.

Livnjak Zlatko Dalić je Hrvatsku vodio do srebra i bronce na Svjetskim prvenstvima, a ako želi i donijeti prvi trofej morat će pobijediti Nizozemsku, a zatim u eventualnom finalu boljeg iz para Italija - Španija.

Top Komentari

pero98
Još ljepše vidjeti sada stadion gdje su Nizozemci u manjini na svom stadionu. AJMO VATRENI
2 0
mrkva
Samo fali jos da osvoje i ovako mi je dosta Djokovica i Jokica pa da i ovi budu na naslovnici.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi