Ćorluka nije teže povrijeđen

Potvrđeno iz redova Plemića

Ćorluka nije teže povrijeđen

S. Mlaćo

Prvotimac Zrinjskog Josip Ćorluka ipak nije teže povrijeđen.

Ćorluka je nakon dodatnih pregleda obaviješten da se ne radi o težoj povredi koljena, već samo nagnječenju.

Zbog toga bi se u trenažni proces trebao vratiti za desetak dana.

"Današnji pregled u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina potvrdio je da ozljeda koljena Josipa Ćorluke nije teže prirode, odnosno da je u pitanju tek nagnječenje, tako da bi se 26-godišnji branič, nakon nekoliko dana mirovanja i fizikalne terapije, u trenažni proces trebao vratiti za desetak dana", stoji u objavi na stranici HŠK Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ćorluka je pozvan i u reprezentaciju BiH za prijateljski meč sutra sa Kostarikom u Zenici, no zbog povrede neće biti u kombinaciji.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Ah onda je istina da nije htio igrat za repku. Hajd nista cudno od anamo onih dole.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi