Euforija u Bihaću: Objava Jedinstva oduševila javnost, ali komentar HŠK Zrinjski niko nije očekivao

Igraju u četvrtfinalu Kupa BiH

Euforija u Bihaću: Objava Jedinstva oduševila javnost, ali komentar HŠK Zrinjski niko nije očekivao

Endin Čaušević

Mečevi četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine igraju se sutra, a čast niželigaša branit će bihaćko Jedinstvo koje na svom terenu dočekuje Zrinjski. U Krajini vlada velika euforija što pokazuje objava Jedinstva na društvenim mrežama, no potez Zrinjskog na istu sve je oduševio.

Jedinstvo je uspjelo da dođe do četvrtfinala Kupa naše zemlje što je za nekadašnjeg premijerligaša odličan rezultat nakon dugih i teških godina kroz koje je ovaj bh. velika prošao.

Međutim, jasno je da klub iz Bihaća nije imao previše sreće u žrijebu s obzirom da će u četvrtfinalu igrati dvomeč protiv Zrinjskog koji je jasno apsolutni favorit u ovom okršaju.

Prva utakmica na rasporedu je već sutra i to u Bihaću na stadionu "Pod Borićima" i sigurno je da će tribine biti itekako ispunjene jer navijači Jedinstva s nestrpljenjem očekuju gostovanje aktuelnog bh. prvaka.

Utakmica Jedinstva i Zrinjskog igra se s početkom u 13 sati, a sjajan video na društvenim mrežama objavio je bihaćki klub i pokazao kakva euforija vlada u ovom gradu.

Oglasi

"Euforija je u gradu, zagrijava se, bliži nam se utakmica 1/4 finala Kupa BiH protiv HŠK Zrinjski Mostar", napisali su iz Jedinstva uz sjajan video na koji imuni nisu ostali ni u redovima njihovog protivnika Zrinjskog. Video možete POGLEDATI OVDJE.

Naime, iz Zrinjskog su odlučili da reaguju na ovaj video i ostave komentar koji je oduševio navijače Jedinstva i bh. javnost.

"Vidimo se sutra!", poručili su iz mostarskog kluba.

   Reakcija mostarskog kluba na objavu Jedinstva iz Bihaća mnoge je oduševila.

Sigurno je da će i atmosfera na tribinama nakon dugo godina u Bihaću biti na nivou koje ovaj grad i Jedinstvo zaslužuju, te se nadamo da će i fudbalska predstava opravdati očekivanja.

Također, treba istaći da se revanš utakmica ovih klubova igra u Mostaru 13. marta nakon koje ćemo znati putnika u polufinale.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U ostalim mečevima četvrtfinala Kupa BiH igraju još Široki Brijeg - Velež, Posušje - Sloga Meridian i Borac - Sarajevo.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bushman
Velik si HSKZ !
3 4
samozrinja
Po duplu krunu!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi