Jakirović o 'posjeti' Ultrasa: Tražili su ono o čemu ja trubim svaki dan

Plemići sutra putuju na megdan Borcu

Jakirović o 'posjeti' Ultrasa: Tražili su ono o čemu ja trubim svaki dan

S. Mlaćo
Nakon remija sa Veležom u velikom gradskom derbiju, Zrinjski čeka novi derbi.

Već sutra Plemići putuju na megdan aktuelnom lideru Borcu.

Radi se o veoma bitnom meču za oba tima.

“Danas je trening, sutra ćemo odlučiti ko će igrati. Zarotirati ćemo par pozicija, idemo daleko najboljem domaćinu lige. Samo četiri boda su izgubili kući. Sudbina je takva, idemo iz derbija u derbi. Zadovoljni smo odigranim derbijem, sve se pitalo nas i žao mi je. To se ipak mora okrenuti negdje“, kazao je Sergej Jakirović, šef struke Zrinjskog.

Igrački kadar?

“Bekić ima tri žuta kartona, Govedarica i Ibanez su out. Moramo vidjeti za taj lijevi bok“.

Dotakao se i navijača koji su izrazili nezadovoljstvo nakon derbija sa Veležom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Susret je protekao normalno i mirno. Dečki su željeli dijalog, dosta stvari su u pravu. Meni fale navijači, oni su to gorivo koje te tjera. Bili su na zidovima tokom derbija, da smo dali gol  u zadnjoj šansi srušio bi se stadion. Navijači traže da dajemo sve od sebe, a ja o tome trubim svaki dan. Rekli smo ova četiri kola dati sve od sebe i siguran sam da ćemo onda ostvariti cilj“, dodao je Jakirović.

Trener Sergej Jakirović uoči sutrašnje utakmice protiv FK Borac. #HŠKZ ⚪🔴

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Monday, May 10, 2021
Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fourteenwords
Sutra osvajamo banja luku ponovno! ZDS??
6 9
Sarbit2019
Ti si trubio i Titulu dacete osvojiti ,a sutra živu glavu spasavate ali ce vam sudac svirnuti hladnò penal za Borac,pa se onda sjetite sastanka klubova u Sarajevu kada smilje budete brali ,a drugi Evropu igrali.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi