14

Komentari (14)

Fourteenwords
Sutra osvajamo banja luku ponovno! ZDS??
vence
ovo zds nece niko prijaviti?
Malmi_Suomi
Što brisete komentare redakcijo uvažena???? Pišam mu se na ZDS TO JE FAŠISTA
Fourteenwords
Ja "fasista",ti ceto?
Fourteenwords
@vence ,a zasto bi prijavljivali? Oces kupit traktor?
Malmi_Suomi
Da ZDS " za dom spremni" je FAŠISTIČKI pozdrav i to svi znaju tj USTASKI pozdrav. I meni prijavu zlažeš što sam to napisao???? Znaš koliko si me nasekirao waoooo. Ja nisam ni ceto ni ustasa fasista kao ti . Ja sam obični Bosanac i Hercegovac građanin svoje zemlje koju voli a nisam u nacionalnom TORU kao ti VOLU. Gadite mi se nacionalisti u 21 vijeku ali to sve iz kuće nosiš. PLJUC
Fourteenwords
Jesi bosanac ili hercegovac,kako ces bit i jedno i drugo? ZDS
Fourteenwords
I covjece kako te korijeni vuku,ti odmah na "za dom spremni",tebi se prividjaju ustase cim se probudis ccc... Zrinjski Do Slavlja! Idemo odvojiti Banja Luku opet!!
Sarbit2019
Ti si trubio i Titulu dacete osvojiti ,a sutra živu glavu spasavate ali ce vam sudac svirnuti hladnò penal za Borac,pa se onda sjetite sastanka klubova u Sarajevu kada smilje budete brali ,a drugi Evropu igrali.
Ajax11
Vama u BL sigurno nema bodova-tamo i da sada Barca stigne, nema šanse da odnese i bod!
Benzema1312
Pa nema nikom bodova u BL debilcino Borac sampion!!!
Malmi_Suomi
@Benzema1312 ja sam ti nedavno pisao ( pošto ti gledaš ko se kako zove i odakle dolazi) Benzema je Musliman i zeza te nick.
A što ti momak gore piše dobro ti je i napisao a ti ga zoveš debilom.
Možeš to samo biti ti i do DEBIL na kvadrat čim si takav.
A u našu lijepu Bosansku BL uzet će neko bar 3 boda hehehe.
Lp dorate
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.