Ekspedicija HŠK Zrinjski otputovala u Hrvatsku na centralni dio priprema

U Sveti Martin na Muri

Ekspedicija HŠK Zrinjski otputovala u Hrvatsku na centralni dio priprema

Eldar Ganibegović

Ekspedicija HŠK Zrinjski danas se zaputila ka Svetom Martinu na Muri gdje če obaviti centralni dio priprema za sljedeću sezonu. 

"Nakon uvodnih treninga u Mostaru Plemići su se jutros zaputili prema Svetom Martinu na Muri, gdje će odraditi središnji dio priprema za novu sezonu.

Na krajnjem sjeveru Hrvatske nogometaši Zrinjskog će se zadržati do 12. jula te će odigrati tri kontrolne utakmice protiv hrvatskih prvoligaša Lokomotive i Slaven Belupa te ukrajinske Zorye.

Ovo je treća godina u nizu da ćemo središnji dio priprema odraditi u Svetom Martinu na Muri, a to najbolje potvrđuje koliko smo zadovoljni uvjetima koje nudi ova lokacija odakle smo u prethodne dvije godine hvatali zalet prema novim trofejima, ali i uspješnim nastupima na međunarodnoj sceni.

Stručni štab u Hrvatsku je krenuo s 27 igrača, a po dolasku Plemićima će se priključiti i kapiten Nemanja Bilbija, koji će u društvu suigrača nastaviti postoperativnu rehabilitaciju", objavio je Zrinjski. 

Spisak igrača koji su krenuli na pripreme:

Oglasi

Anis Sefo, Goran Karačić, Marko Marić, Arman Šutković, Josip Ćorluka, Kerim Memija, Hrvoje Barišić, Slobodan Jakovljević, Toni Šunjić, Marin Magdić, Amir Duraković, Sebastian Corda, Mario Tičinović, Tomislav Kiš, Ivan Posavec, Tarik Ramić, Antonio Ivančić, Igor Savić, Antonio Prskalo, Marko Kozina, Matija Malekinušić, Mario Ćuže, Fran Topić, Besart Abdurahimi, David Čamber, Nardin Mulahusejnović, Franko Sabljić, Nemanja Bilbija.

Zrinjski 4. jula igra protiv Lokomotive, četiri dana kasnije protiv Zoryje, dok će 12. jula protivnik biti Slaven Belupo.

Prije dva dana je Zrinjski u Mostaru odigrao prijateljsku utakmicu protiv albanske Vllaznije koja je slavila s 1:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trenutak odluke desio se već u 2. minuti kada je nakon jednog ubačaja u kaznenom prostoru najpribraniji bio Balaj.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gr0hot
Druzina Kabi sazadAhh
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti