Zrinjski objavio važno saopštenje za navijače pred Bratislavu

Nadaju se historijskom uspjehu

Zrinjski objavio važno saopštenje za navijače pred Bratislavu

Samir Mlaćo
Navijači Zrinjskog najavljuju veliku podršku svom timu u četvrtak u Bratislavi.

Plemići imaju prednost od 1:0 iz prvog meča play off-a za Konferencijsku ligu protiv Slovana i pred historijskim su uspjehom.

Preostalo je još 90 minuta i sigurno da će biti veoma uzbudljivo.

Zrinjski je potvrdio da je za svoje navijače dobio 1116 ulaznica.

Cijena je 30 KM.

“Navijači HŠK Zrinjski u utakmici protiv ŠK Slovan na stadionu Tehelne pole u Bratislavi bit će smješteni u sektorima D201, D202, D203 i D204.

Oglasi

 HŠK Zrinjski je na raspolaganje dobio ukupno 1116 ulaznica za gostujući sektor, a iste će se prodavati u utorak i srijedu u Fan Shopu Zrinjski.

 Određeni dio ulaznica bit će osiguran i za navijače koji će u Bratislavu doputovati iz inozemstva, a detalje prodaje objavit ćemo naknadno“, stoji u objavi aktuelnog bh. prvaka.

UEFA je ranije kaznila Slovan.

Naime, zbog nedoličnog ponašanja navijača na revanš utakmici drugog pretkola Lige prvaka proritv Ferencvarosa, UEFA je zatvorila C-sektor i kaznila ih novčanom kaznom.

U revanšu sa Zrinjskim najvatreniji navijači Slovana će se, dakle, kao i protiv Olympiakosa nalaziti na B tribini u sektorima B201 i B202.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Slovan će kao i prošli put, u C-sektor pozvati djecu do 14 godina. Besplatne ulaznice mogu rezervisati osnovne škole iz cijele Slovačke, nogometni klubovi iz Bratislavske samoupravne regije, sportski klubovi iz cijele Slovačke koji nose ime Slovan ili drugi sportski klubovi ili dnevni ljetni kampovi.

 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lalinjo
Ljubomora je gadna stvar,jede čovjeka iznutra,jadni su oni koji tako žive,a što je najžalosnije tako i odu sa ovoga svijeta,iskreno,jako mi ih je žao.
7 2
histereza
Koliko vam je ***** kupio ulaznica prodane duše
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi