42

Komentari (42)

Zaccheroni
Je*o derbi bez navijaca
pjanke.sa
Sto su razocarani, svih 150 navijaca razocarano sto ne mogu doci hahahahahahaha. Joj cirkusa ko je nama prvak
StarMoVe
Ima jedna ustanova u Hercegovini u Domanovićima u kojoj se simpatizeri, navijači i igrači Svinjskog osjećaju kao u svom na svom jedino je to mjesto dobro za njih. Imaju dovoljno Methadona da se liječe od kompleksa manje vrijednosti, fašizma, nacizma i bjesnila izazvanog sa svim tim zajedno. Jedino pravo mjesto za sve njih Ludnica u Domanovicima!!
umzm12123
Kako prodje pazarni vikend,jel se prodalo sta?
StarMoVe
@umzm12123 Idu odlično neki dan sam ti prodo mami jednu rekla me čekat u njoj večeras. A ti slinjo kad odeš ili budeš gledo tekmu Pod Bijelim Brijegom na Veležovom stadionu ili ako se budeš drogiro na Starom Veležovom sjeti se da igraš na stadionu Kluba koji ima još jedan stadion a vi fukare nemate ništa. Idi bola napij se vode sa Musale.
StarMoPodveležje Kad bude na kraju opet 0:1 Bilbija i ti ćeš trčati po dozu Methadona...
StarMoPodveležac ne postoji niti je ikad bio Veležov stadion pod Bijelim Brijegom.Nego samo gradski i sam znaš.Ili si nepismen pa neznaš.I kakve veze vi imate sa onim Veležom,komunističkim klubom sva tri naroda prije rata?Osim imena nikakve,vidi se po rezultatima u ovih 25 godina iza rata vi ste ga srezali kao klub.Napravili ste od njega FK Podveležje i nacionalno i rezultatski.A ne ostala dva naroda,Škutori i Nevesinjci kako volite reći.
51826291919188923
Pa ako juce nije bilo navijaca. Sarajeva ,sto bi vi bili izuzetak .Svima isto !
51826291919188923
Bravo za savez ,podrska Velezu !
velez mo
Treba susjede smjestiti na zdenku,neka i dode 300,Apelujem da se puste gostujuci navijaci,Bujrum susjedi
SamoZrinjski
Ne prizivaj gašenje "veležovih tifoza"
Catanzaro
@SamoZrinjski u Dreznici ste nas ugasili evo jos traume imamo hahaha
Rodjenii
Molili ko curice da prestanemo xd
umzm12123
Sta bi kod Hotela Ere hahaha,jel vam udure onaj,osjeca li promjenu vremena,bio je i u bolnici na Bijelom Brijegu nije ga niko dirao ,a mogao je....
Samo_1981
**** ti on m.... u pii....
Samo_1981
@umzm12123 Je...b.em ti svu familiju pek.so jedan. Smrdi..s
Rodjenii
Tu i jeste jaki kad treba kamena s ramena, to je vaše. Međugorci.
user1571956549
Ne treca nam Corona imamoVicka picka....
velez mo
Mozete susjedi na zdenku,moze vas i 300 stati,BUJRUM
Catanzaro
Nema ih toliko. Prosli put im dali 200 karata doslo ih 140 hahahahahaha
velez mo
Pozivam i raju sa trznice STARE navijace Zrinjskog,sto nedeljom kad se ponapijaju pocnu pjevati Velezove pjesme,hahahahaha da i neofiram
umzm12123
Eeehh ti pazarni dani ,uvijek im misli okrenute ka Trznici,Vrapcicima...
papagaj
Vico sve radi da unisti Fudbalski savez, Misimovic podupire, Bilbija dobro dosao,pozdravi Sanju
Mostarac94
E moze Sanja na tribine sa kopiletom slobodno
Mostarac94
Hoce komsije da vide sta je stadion i trava, a sto bi vi rekli pa bujrum dodjite sta niko vam ne brani doci ili vas treba za rukicu dovest?
velez mo
Bilbija dobrodosao,a susjedi evo i da vas puste neznam gdje cete,odnio je Haso gostujucu tribinu od kocaka,jedino na pokrivenu
hzsg
MA CUJ RAZOCARANI..!!! ŠTA BI SARAJEVO TREBALO REĆI, NSBIH JE ZABRANIO NAVIJAČIMA SARAJEVA DA KAO DOMAĆINI PRATE SVOJ VOLJENI KLUB, BEZ IJEDNOG OPRAVDANOG RAZLOGA. To se zove jednom rjecu POLITIČKA DIKTATURA.
Mostarac94
Brate dragi ste mi al gdje god da dodjete napravite sranje neko (Bilino,Grbavica)
hzsg
Mi ovdje pricamo o zabrani tj. POLITIČKOJ ODLUCI DA SE SAMO SARAJEVU ZABRANI TJ NE DOZVOLJAVA DA NJEGOVI TIFOZI NA DOMACIM UTAKMICAMA PRATE SVOJ KLUB. Dakle nije rjec o neredima koje prave navijači Sarajeva, nego o diskriminarajucoj odluci koja vrijedi samo za jedan klub u našoj ligi. I TO DRUG MOJ KAO I ŠTO SAM ZNAŠ TRAJE GODINAMA. Pozz i svako dobro.
Nisam ni za kakve zabrane nikome a pogotovo za toleriranje nereda.Jedni ste od rijetkih,bilo je i drugih i iz moga kluba koji su pravili nerede ali vi najviše.Sami pali sami se ubili,nije ni čudo da imate zabranu.I dan danas veličate huliganizam u Širokom Brijegu kad je poginuo vaš navijač.Radi vašeg divljanja je poginuo a ne radi drugih.Sami ste otvorili bocu i izvadili duha iz nje.Nosite na duši Vedrana jer niste došli tada u Hercegovinu u humanitarnu nego u razbijačku misiju.
SamoZrinjski
Usrao se crveni izmet do grla
Mostarac94
Kakve veze Velež ima sa odlukom saveza, mozda se Ivan Beus prepao da dobijete po pičci, a i svakako eno tekma bila u kupu pa vas nije bilo ni 300 na tekmi toliko o brojnosti
SamoZrinjski
Nije savez sam od sebe donijeo odluku, nego na zahtjev NK Velež. O kojoj utakmici u kupu pričaš?
Rodjenii
FK Velež, nogometni je negdje van Bosne i Hercegovine.
umzm12123
Kapacitet vam stadiona bola k'o donja tribina Pod Bijelim Brijegom jazavac jedan i ti ces pricati o kapacitetu
starmac
PA JAZAVAC VI SVI SAD GLEDATE SA DONJE TRIBINE JER NEMOŽETE SA GORNJE SA KOJE SE PRIJE GLEDALO A I VAŠ PREDSJEDNIK ČOVIĆ .SAMO SAD JE ON NATKRIVEN SA KABIRIJEM A VI KISNITE I GLEDAJTE.DODUŠE SAD SVI NA REDALJKU KOD KABIRIJA DA VAM IZGRADI NOVE TRIBINE.
lakilone
zbog čega je njima zabranjen dolazak?
SamoZrinjski
Zato što su Hrvati. A i boje se crveni hemoroidi.
green_dragon
Brate ne brukaj se....Hrvati su u Hrvatskoj...a u Mostaru su BOSANSKI katolici
plemic
u pravu si dragone, u bih žive bosanski pravoslavci, bosanski katolici i bosanski muslimani,
SamoZrinjski
Mostar i bosna, jesu li onda u sarajevu hercegovacki muslimani? Hahahaha jeste muje i hase hahaha
green_dragon
SamoZrinjski.....papak...koliko vas je jadno gledati da cvilite za Rvatskom a umrijet cete u BOSNI I HERCEGOVINI.....pomiri se da si BIH katolik
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti