Husiću se smiješi transfer karijere: Iz federalnog ligaša u redove srbijanskog superligaša

Husiću se smiješi transfer karijere: Iz federalnog ligaša u redove srbijanskog superligaša

A. Beganović

Bosanskohercegovački napadač Anel Husić karijeru bi mogao nastaviti u redovima srbijanskog superligaša Radničkog iz Niša.

Iako je u protekloj sezoni nastupao za federalnog ligaša Budućnost iz Banovića, 26-godišnjem napadaču se smiješi transfer karijere.

Osim njegovih dobrih igara, vrata kluba iz Niša otvorili su mu nekadašnji trener Zvijezde 09 Milan Đuričić koji danas radi u stručnom štabu Partizana, te nekadašnji napadač Radničkog Nermin Haskić. Obojica su čelnicima kluba iz Niša o Husiću rekli sve najbolje.

Husić se već nalazi u Nišu što nam je potvrdio i njegov menadžer Admir Husarić koji vjeruje da će posao uskoro biti i završen.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Vidjet ćemo, mislim da smo blizu dogovora", kratko je iz Niša za SportSport.ba istakao Husarić.

Podsjedimo, osim za Budućnost 26.godišnji napadač je i dosadašnjoj karijeri nastupao za GOŠK, Mladost, Slobodu i Zvijezdu 09.

Top Komentari

dominquez77
Bravo Husara.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi