73

Komentari (73)

andi
Frajer je kao ćovjek 0.nije ni nalik na Vahidina.igra podle igre,piša sve oko sebe,naravno da se Bog pobrine za ohole i nadmene,nićija majka nije ovca a niti iko im apravo da je psuje,jasno je kao dan da dva zadnja derbija je izgubio,jasno je da loše Sarajevo igra,jasno je da je dovodio ne kvalitetne igraće,jasno je da je izgubii kompas i kontrolu nad ekipom,jasno je da nije strućan za velike domete,ćestitke upravi,ivo je na vrijeme i šok mala terapije uz nadu da će dovesti pravo pojaćanje a ne.mešetara,uz to ja bih strućni štab ostavio posebno pomoćnike jer su vrhunski radili za nekog ko nije znao cjeniti niti divesti ekipu di usijanja kada je naj potrebnije..
Jasko cologne
Hoće Vijetnamci da pokažu ko je gazda i da dovedu svog trenera , bolje da su se pobrinuli kako da dovedu kvalitetna pojačanja a ne da se svake godine blamiraju na europskoj sceni ?
user2945
Hahahah teski sam navijac Veleza ali Musemic NIJE zasluzio da dobije odkaz, ovo je jadno da jadnije ne moze biti! Sad ce te vidjeti pljuska kad dovedu nekog vola na kormilo!!!
Terminator
Husref Musemić u Tuzla Sitiju.Potvrđeno 100%.
sarayson
Poslije Atalante,Celtica je trebao biti smijenjen. Ona derbija izgubio nabij na Ahmetovica strategija. Fuj
rifresh
Haha nisu imali para da isplate ugovor Musemiću i otkaz fol, Husrefa musemić pravi je hordaš Husrefa musemić jedan je od nas oni ti ha puše Husrefee husrfee
Suka21
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH Sabrina ljubavi
Zenicanin
da ste bili pametniji ne bi mu ni davali novi ugovor
Horde
Husref Musemić jedan je od nas... !
Seher Rajvosa
NE mogu da vjerujem, čovjek koji se jedini zalagao, nervirao, doprinjeo klubu je smijenjen. Upravo stidi se dokle više ovo ide ???
Chwilla
Sad ce sisoje dati nogu harmonikasu i eto husrefa opet tu da se bori za evropu!
Tarik_1808
A SAD ADIO A SAD ADIO I KO ZNA GDJE I KO ZNA KAD
semano1
Ja sam Željovac Al ovaj čovjek nije ovo zaslužio. .otpustiti čovjeka kolo prije kraja smjeno. .Nek svima jasno niko nema bolji za Sarajevo kao Husref niti ima ko za Želja bolji od Osim oni znaju dušu kluba,historiju sve..treba pošten samo biti..Al vjeruj te komšije skocice Vam na nos Sabrina i Vjetnamci čekaj te pojačanja na polusezoni iz vjetnama sve politika..svak ima svoje mišljenje, Al ovo moje nikoga ne vrijeđam niti se sladim tuđoj muci. .neka rivalstvo u fer granicama poz svim normalnim navijacima
Haris12345
Ars1946
Kao što sam rekao prije , nije trener za NAŠE RAJVOSA. Oni koji ga žale, kao štrumfovi i ovi neutralni, neka ga vode na Šugavicu ili svojoj kući. Rijetko ograničen tip, fudbalski analfabeta... dovooljna je samo jedna rečenica o tome o kakvom se stručnjaku radi: "da sam znao da je ovako dobar davno bih ga forsirao(MUJAKIĆ)... TOLIKO O NJEMU.. A sada , da se zna da je sudbina budućeg trenera u rukama vlasnika tj NAMA, i to je sasvim ispravno i legitimno... To sam i napisao prije par mjeseci , rezigniram što je Hus zvezdaš ostao trener, da će o njemu na kraju ipak odlučivati vlasnik... I BI TAKO... Sretno novom treneu koji mora biti duplobolji od ostalih trenera u PLBIH, uključujući i onog štrumfa Amawa... meč na KOŠEVU JE IZGUBLJEN , ALI TITULA ĆE ZAHVALJUJUĆI OTKAZU HUSREFU IPAK BITI NA KRAJU NA KOŠEVU... U TOM SAM 100% SIGURAN... NAPRIJED BORDOBIJELI...
markopolo
Brate đe ti živiš Tita (maršala jedinog, bravara , dana mladosti) ti. Adminu se ne sviđa moja zakletva ocem b Jugoslavije pa zato ovo u zagradi. Pozdrav.
United_HZ
Tebi je neko stavio drogu u heroin
rd07
Ja ću gol proći kroz Sarajevo ako bude prvak s drugom trenerom e moji fudbalski znalci sve treneri a mačke s praga niste šutnuli velika većina!
Miky007
Vi Husrefovci ne vidite dalje od nosa svoga! Toliko!
Dino_2000
Sad treba preuzeti Zvijezdu 09 i ako ih spasi ispadanja iz lige kapa dole.
CD84
Jel Uscuplic sada opet preuzima?
frank_leone
Velika greska, po mom misljenju. Amar i Husref su simboli ove lige i treba ih se (mora) trpiti bez obzira na mali pad forme.
zvjezdan10
koji je ovo put da ga tjeraaju?
adrahz
Manijak87
Husref novi selektor, pazite moje riječi
Miky007
meks01 ti mora da si dobar sa Husrefagom, mora da pijete kafu zajedno..Da se nismo gdje sreli? :)
teddy sheringham
Bolje pitanje koga dovesti? Fudbalski velikani Kodro, Jarni, nisu znali sa bosanskim šljam igračima, nemojte zato tražiti trenersku veličinu.
zmijuga
mahku vam u p.........
genter
Nikad se ne vratio!
Manijak87
Kao Željovac ti kažem - šipopu!
genter
Kao “zeljovcu” ti yebem mater!!!
user2945
Kao Rodjeni se ja pridruzujem Manijaku pa mi tvoju zajedno izdrndamo!!!
genter
Ti ne bi bio rodjen(i) da ti ja nisam yebao mater, nisam imao vremena da te odgajam pa si tako neotesan.
papagaj
Kakav debilizam majko mila, zeljovac sam al nemate boljeg od Husrefa ccccc
Zato sto je Sarajevo izgubilo dvije utakmice za redom od ljutog rivala zvani Zeljeznicar ili Zeljo, a Husref gubi mjesto u FK Sarajevo, ja koji idiota i debila u tom FK Sarajevu, pa to Husref nije zasluzio, e sad gledajte kad ce FK Sarajevo osvojiti bilo sta bez Husrefa, ali doci ce vrijeme trazit ce oni Husrefa, da je Husref pametan i ponosan da se vise nikada ne vrati u FK Sarajevo.
bhodzic
Navijač sam Željezničara, ali odlazak Husrefa znači i slabija Premijerliga BiH. Mislim da čovjek ovo nije zaslužio.
opasni12
Vidit ćete pitara na kraju sezone! 3... Eto upamtite ovo! Treći će na kraju završiti
Mali Memo
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............. Usroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Zato sto je Sarajevo izgubilo dvije utakmice za redom Husref gubi mjesto u FK Sarajevo, ja koji idiota i debila u tom FK Sarajevu, pa to Husref nije zasluzio, e sad gledajte kad ce FK Sarajevo osvojiti bilo sta bez Husrefa, ali doci ce vrijeme trazit ce oni Husrefa, da je Husref pametan i ponosan da se vise nikada ne vrati u FK Sarajevo.
19211921
glupa odluka, steta za husrefa koji je dobar trener za nase standarde
user1575314502
čovjek koji je srce ostavljao na terenu i koji je učinio mnogo za klub sada ga razriješili svaka vam čast ja ću i dalje voljeti svoje "Sarajevo" a i Husrefa kao čovjeka i trenera
Chupy
Od Tuzle sam. Za razliku od Sarajlija, koji su podijeljeni, Zeljo-Sarajevo, sto je i logicno jbg, meni su oba dragi podjednako, jer su Bosanski!!! Ali, ovo sto su uradili, uprava Sarajeva, meni kao neutralnom, nema veze s mozgom!!!! Otjerali su najboljeg strucnjaka u BiH kojeg su mogli imati!!! Ne mofu da vjerujem. Ljudskoj gluposcu nema kraja!
K79
Kažu da je musemic jako karakteran znači ne brinite vratit će se on i 6 put !
BOSANAC123456
UPRAVO ****MO VAM SVE NAJMILIJE,ON VOLI SARAJVO PRAVI HE HORDAŠ HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS !!!
anes1921
Sretno Husrefe, sve najbolje. Sad znam da je moj Željo šampion ove godine!!!
starmac
Nigdje na svijetu se vise trenera nesmjeni ko u nasoj ligi.Pa da mi je znat kako ugovor naprave,na 5 kola +5.
adi3125
ZA SVE VAS HUSREF MUSEMIC JE SARAJEVO!!!
kn0x
Koja sramota, pa jedino on moze i da s losom igrom nas odrzi u vrhu, sta bi bilo kad se sve podlozi.. Jadno.. Sad ce neko doci da nas unazad jedno 3-4godina..
Rajvosa2019
Glupost , 2 na tabeli - nepotrebno - zbog ovoga ce izbubiti prvenstvo
kaskada24
Jednom riječju sramota!
ArminA
Kakav debilski klub,pa najvaznijeg covjeka izbacili. Nisu titule vidjeli dok nije on dosao...
Hz rajvosa
Kakav on Amar osim ga ubio ko levata najvećeg 8 komada primio u 2 utakmice !!!! Ma doviđenja
ArminA
****ga oderali vas ljudi ,nije Husref kriv. Svaliti sve na trenera je velika besmislica pogotovo kad je prvenstvo jos u toku a borba za titulu je tu. Fakticki vi ga proklinjete radi 2 poraza,sta ste ocekivali ,pobjedu? Strasan klub jos strasniji navijaci...
Edin Merlin
Ćestitam upravo usrana,otjerali ste sinonim Sarajeva !!!! Fuj !!
Nikoizniceg
100%, evo ja ne navijam za FKS, ali taj čovjek nije zaslužio! Jedna polusezona loša i otjeraše ga, kao da do sada ništa nije uradio...
Nikoizniceg
I to kada je "loša" na dilbi prvog mjesta...
kn0x
Najludje u svemu tome izvukao je maksimum sto niko ne bih uspio sa desetkovanom ekipom..
Nikoizniceg
Bas sam se razocarao, fakat jesam... nije bitno rivalstvo, ali Husref ovo nije zaslužio...
ArminD
Ma prva pametna iako sam manijak njegovo vrijeme je proslo u Sarajevu potreban je jedan trener gladan pobjede da ih motivira
balunv
Vratit će oni njega u martu
konjnakvadrat
Ovog su sutnu svake 2 godine, pa ga onda vrate
azmir
Steta je*o majku,bio je pravo dobar
kenan225
ON VOLI SARAJ'VO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.