I Bilić među kandidatima za klupu Southamptona

Trenutno bez angažmana

I Bilić među kandidatima za klupu Southamptona

Nekadašnji hrvatski selektor Slaven Bilić mogao bi ponovo raditi u Premier ligi, javljaju mediji iz Engleske.

Bilić je od novembra prošle godine bez angažmana nakon što mu je uručen otkaz u West Hamu, no vrlo lako bi se mogao vratiti u engleski fudbal, budući da je za njegove usluge zainteresovan Southampton.

Southampton je trenutno bez trenera nakon što je zbog loših rezultata klub sa St. Mary's stadiona otpustio dosadašnjeg stratega Mauricija Pochettina, a jedan od kandidata za upražnjeno klupu je Bilić, no ozbiljni pregovori su još daleko.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U ovom momentu navodno najveće šanse ima Mark Hughes, a osim Bilića, jedan od kandidata je također i Siniša Mihajlović.

Inače, Southampton je dobio samo jednu od posljednjih 17 utakmica u Premier ligi. Klub se sad nalazi na 18. mjestu na tabeli s bodom više od Crystal Palacea koji je u zoni ispadanja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi