I Danijel Subašić podržao Zrinjski pred večerašnji meč

Golman Monaca i reprezentacije Hrvatske

I Danijel Subašić podržao Zrinjski pred večerašnji meč

Ekipi Zrinjskog stiže podrška sa svih strana pred večerašnji duel protiv Utrechta.

Mostarski Plemići dočekuju na stadionu Pod Bijelim brijegom holandsku ekipu u okviru revanša 2. pretkola Evropa lige, a rezultat od 1:1 iz prvog meča im daje za pravo da se nadaju prolasku u treće pretkolo.

Mnogo poruka podrške dolazi za nogometaše Zrinjskog pred ovaj susret, a jedan od onih koji su ih podržali je i golman Monaca te reprezentacije Hrvatske Danijel Subašić.

On se fotografisao s natpisom 'Neka traje', a sliku je objavio igrač Zrinjskog Ivan Čurjurić, čiji je Subašić očigledno dobar prijatelj, na svom Instagramu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, uz golmana Monaca bh. ekipu su između ostalog podržali Blaž Slišković, Toni Šunjić, Nemanja Bilbija...

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1capljinac
Legenda
0 6
Mirko
Javio se i Baka,Lovren,Modrić,Marino Marić,.Bojan Bogdanović ....NEKA TRAJE
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi