I njemu se smučila lakrdija? Lazijev orao odletio u nepoznatom smjeru

Još jedna nevolja za Nebeskoplave

I njemu se smučila lakrdija? Lazijev orao odletio u nepoznatom smjeru

Teme:

Na sinoćnjoj utakmici Lazija i Torina desila se prava sudijska lakrdija, ali i još nešto zbog čega su navijači rimskog kluba veoma tužni.

Orao je simbol Lazija, a jedan po imenu Olimpia je posebno izdresiran tako da uoči svake utakmice koju igraju Nebeskoplavi obiđe nekoliko krugova oko stadiona i vrati se na svoje predviđeno mjesto na terenu. 

Taj orao je do sada barem 150 puta bez ikakvih problema "obavljao" svoj zadatak (od 2007. godine), ali sinoć je nakon puštanja odletio u nepoznatom smjeru i udaljio se od Olimpica.

Potraga za Lazijevim orlom je trenutno u toku, a svi u rimskom klubu se nadaju da će potraga biti sretno okončana. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovako je to izgledalo na jednoj od utakmica Lazija u 2016. godini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi