I Zulić zatražio da napusti Budućnost

Problemi za klub iz Banovića

I Zulić zatražio da napusti Budućnost

Iako još nije završen prvi dio sezone u 1. ligi FBiH, Budućnost iz Banovića već se suočava s odlaskom fudbalera.

Nije tajna kako u svlačionici ovog kluba ne vlada baš najbolja atmosfera. U posljednjih pet utakmica Budućnost je slavila samo jednom i u donjem je dijelu tabele, a otežavajuću okolnost po zeleno-crne bit će to što do kraja polusezone treneru na raspolaganju najvjerovatnije neće biti ni Adnan Zulić.

Zulić ima 24 godine i jedan je od boljih fudbalera u redovima Budućnosti, no kako u posljednje vrijeme nije bio zadovoljan, već danas je odbio trenirati zahtijevajući da mu klub uruči ispisnicu.

Za utakmice od ranije ne konkuriše ni iskusni golman Denis Mujkić, koji je jedno vrijeme bio i reprezentativac BiH, a sve to odražava se i na rezultate Budućnosti u 1. ligi FBiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naredno kolo za fudbalere Budućnosti, podsjetimo, donosi gostovanje u Hadžićima kod Radnika.

Top Komentari

Terminator
RMU nema više love,pada Kuko i Kukići,pada i sport
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije