Iako je prelazni rok na Otoku gotov, strah navijača Chelseaja nije prošao...

Hoće li Hazard otići?

Iako je prelazni rok na Otoku gotov, strah navijača Chelseaja nije prošao...

Iako je prelazni rok u Engleskoj jučer završen, ekipa Chelseaja bi mogla pretrpjeti veliku promjenu do kraja augusta.

Čelnici kluba su u dosadašnjem dijelu prelaznog roka uspijevali da zadrže jednog od najboljih igrača proteklog Mundijala Edena Hazarda, ali su još uvijek u strahu da će ga na kraju izgubiti.

Naime, obzirom da prelazni rok u Španiji traje do 31. augusta, Real Madrid ima još 21 dan 'fore' da slomi otpor Plavaca i konačno angažuje Hazarda.

Podsjetimo, dva kluba su već trgovala tokom ovog prelaznog roka i to prekjučer kada je u jednom pravcu otišao Thibaut Courtois, a u drugom Mateo Kovačić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, sa Hazardom je daleko komplikovanija situacija obzirom da se radi o najboljem igraču Chelseaja, a klub više nije u prilici da dovede zamjenu ako ih Belgijanac napusti.

Bez obzira na sve, ne treba sumnjati da će Kraljevski klub na čelu sa predsjedniom Florentinom Perezom učiniti sve što je neophodno da do kraja augusta Hazard pređe u Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi