Ibanez: Ostao sam u šoku kada mi je trener dao traku

Argentinac o kapitenskoj traci

Ibanez: Ostao sam u šoku kada mi je trener dao traku

D. Vejo

Iako je meč između bijeljinske Zvezde 09 i Crvene zvezde bio prijateljskog karaktera, za jednog od boljih igrača crveno-bijelog tima on je bio od izuzetne važnosti. Naime, uloga kapitena na ovom meču pripala je ni više ni manje nego Luisu Ibanezu.

Argentinac se ove sezone sjajno snalazi na poziciji desnog beka. Kako bi nagradio svog igrača za postignute rezultate do sada, trener tima iz Ljutice Bogdana Grof Božović odlučio je da za kapitena na ovom meču izabere upravo Ibaneza.

O tome kako se osjećao i koliko mu takav gest stratega znači, pričao je argentinski fudbaler.

"U prvi mah kada mi je rečeno da ću biti kapiten nisam mogao da vjerujem. Jednostavno sam ostao u šoku. Za mene je Zvezda veliki klub i ovo je isto tako bila velika privilegija. Ponosan sam kako na sebe tako i svoje saigrače jer zajedno ispisujemo istoriju ovog kluba. Želio bih da se svima zahvalim što su mi omogućili ovako predivan osjećaj", rekao je za srbijanske medije desni bek Zvezde, Luis Ibanez.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Narednog vikenda Crvena zvezda gostuje Vojvodini u okviru 28. kola Super lige Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi