Šehić: Lewandowski je jedan od najboljih napadača na svijetu

Hvalio poljskog kapitena

Šehić: Lewandowski je jedan od najboljih napadača na svijetu

E. Škorić

Golman bh. reprezentacije Ibrahim Šehić je uz selektora Dušana Bajevića večeras razgovarao s novinarima na zvaničnoj press konferenciji pred meč 4. kola Lige nacija između Poljske i BiH.

Najprije se osvrnuo na činjenicu da je Jasmin Burić otpao zbog koronavirusa i bivši golman Lecha nije došao u Poljsku.

"Burić se radovao da dođe u Poljsku i vidi neke prijatelje. Bila je ta situacija s koronom, ali on se osjeća dobro i ja mu želim brz oporavak", rekao je Šehić.

Razočaranje postoji, ali svaki bod je važan

"Razočarani smo, nismo uspjeli da se plasiramo u finale baraža za EP. Bili smo emocionalno i fizički prazni, ali smogli smo snage da odigramo dobro taj meč s Nizozemskom. Želimo skupiti što više bodova i ostati u grupi A", dodaje bh. golman.

Hvalio je Lewandowskog

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Naravno da je Lewandowski najbolji igrač Poljske i možda najbolji napadač na svijetu. Nije igrao prvu utakmicu, ali nije ni kod nas igrao Pjanić. Bit će zanimljiv duel, nadamo se da ćemo pružiti dobru partiju sutra".

"Selektor će ostati do kraja Lige nacija i poslije toga će doći neko novi. Selektor nam je pokušao pomoći, mislim da smo uz njega odigrali dobrih utakmica, došlo je novih dobrih igrača. On će sigurno biti i dalje uz nas i bit će nam podrška", istakao je Šehić.

Top Komentari

Keno
Sehic je strasan golman, iskreno ne pamtim kad smo imali boljeg.
15 0
miki30
Nije jedan od najboljih, nego najbolji gospodine!!
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi