Ibrahimović je konačno otkrio gdje ide?
Foto: EPA

"Vidimo se uskoro"

Ibrahimović je konačno otkrio gdje ide?

Šveđanin Zlatan Ibrahimović još jednom je nagovijestio da će svoju karijeru nastaviti u Italiji.

Ibrahimović je nedavno napunio 38 godina, no svejedno o okončanju karijere ne razmišlja i već uveliko se šuška o tome koja će biti njegova naredna stanica nakon SAD-a.

Mnogi su uvjereni da se Ibrahimović vraća na San Siro, u Milan čiji je dres već imao priliku s uspjehom nositi, a maštu navijača dodatno je zagolicala posljednja izjava koju je dao za GQ Italiju.

"Vidimo se uskoro u Italiji. Odlazim u tim koji mora ponovo početi da pobjeđuje, koji se mora vratiti na staze stare slave, koji ima izazov u utakmicama protiv svakog. Samo ću na taj način pronaći dodatnu motivaciju da vas ponovo iznenadim", poručio je Ibrahimović.

Posljednji klub za koji je igrao bio je LA Galaxy.

"Veoma sam sretan što sam imao priliku igrati u LA Galaxyju, za mene je to lijepo iskustvo, pogotovo jer su nakon povrede mnogi sumnjali da se uopšte mnogi vratiti. Pokazao sam im da i dalje mogu napraviti razliku."

Govorio je i stvarima koje nedostaju američkim fudbalerima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Na tehničkom i taktičkom nivou oni još uvijek trebaju rasti. Trče, ali nisu navikli igrati nogama, svi tradicionalni američki sportovi uključuju korištenje ruku", istaknuo je legendarni švedski napadač.

Osim Milana, za Ibrahimovića su u Italiji zainteresovani još Roma, Bologna i Napoli.

Top Komentari

Mele
Gdje ide ??? U Italiju, eto konacno znamo i to.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti