"Ibrahimović je san, ali je preskup za nas"

Faggiano stavio tačku na glasine

"Ibrahimović je san, ali je preskup za nas"

Zlatan Ibrahimović još nije donio odluku u kojem će klubu nastaviti svoju karijeru.

Šveđaninu će narednog mjeseca isteći ugovor s LA Galaxyjem i bit će u poziciji da kao slobodan igrač nađe novi angažman, a mnogi su uvjereni da će poslije SAD-a sljedeća destinacija biti Italija.

Sa Ibrahimovićem se ponajviše u vezu dovodi Milan za koji već imao priliku nastupati, a pominje se i Parma koja u ovoj sezoni bilježi prilično dobre rezultate u Seriji A.

"Ibrahimović? Izvanredan je igrač, san mi je vidjeti ga u Parmi, ali nažalost, to je nemoguće. Ne možemo ga priuštiti sebi"; poručio je sportski direktor Parme Daniele Faggiano i stavio tačku na glasine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I Milan koji važi za velikana 'nateže' se s Ibrahimovićem po pitanju finansija. Rossoneri za ugovor na 18 mjeseci daju 38-godišnjem napadaču cifru od šest miliona eura, a kako on insistira isključivo na devet, sve je i dalje na 'stend by'.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi