Milan sprema posebno iznenađenje za Ibrahimovića i Krunića

Nagrada za dobre partije

Milan sprema posebno iznenađenje za Ibrahimovića i Krunića

E. Ganibegović

Bh. reprezentativni veznjak Rade Krunić igra odličnu sezonu u Milanu.

Ekipa sa San Sira trenutno je lider Serije A i jedan je od kandidata za osvajanje Scudetta, a večeras će imat priliku i da izbore plasman u osminu finala Lige prvaka.

Za dvije i po godine, otkada je došao iz Empolija u Milan, Rade Krunić se izgradio u nosioca igre italijanskog velikana, a sada će on, zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem, dobiti nagradu u vidu novog ugovora.

Italijanski mediji da će direktori Milana Maldini i Massara uskoro sjesti za sto s ovim dvojcem i pregovarati oko novog ugovora, a naš veznjak trebao bi da dobije i povišicu. Trenutno ima platu od 1,1 milion eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Momak iz Foče odigrao je 13 utakmica u ovoj sezoni, na kojima je upisao jednu asistenciju.

Podsjetimo, Calabria, Kjar i Saelemaekers su već produžili ugovor s Milanom, a pregovori se vode s Hernandezom, Leaoom, Benacerom, Romagnolijem i Kessieom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
jooooj ne serite zivi i zdravi bili. Pa ljudi imaju internet, kablovsku.. prate vijesti i gledaju utakmice. Dobar je Rade, svaka mu čast ... ali kakav crni nosioc igre Milan. Kako takve nebuloze mozete objaviti. Boze sacuvaj sta pisete.
4 2
Salence
@Ende Potpuno tačno.Momak je ok tip,igra solidnije nego prošle sezone,ali je to daleko od Milanovog prosjeka,a kamoli nekakav nosioc nečega,vjerovatno je igrač s najviše povratnih lopti.Dosta bolje mu ide defanzivna igra ,bez lopte,i tu bi bio već bliže prosjeku.13 utakmica,jedna asistencija-nosioc igre.ne stavljajte mu na teret ono što nema veze ni sa čim,i pustite ga barem na miru.Ako i dobije produžetak bit će to samo jer ponekad kao zamjena odradi neku od srednjih pozicija,pretežno osmicu gdje nije direktno odgovoran ni za napad ni za odbranu,i na izričitu molbu Piolija koji ga poznaje nešto duže.I ako je dobije neće je dobiti zajedno sa Zlatanom.Ako je i Zlatan dobije.Nemaju ništa zajedničko niti s ugovorima niti po igri i ni po čemu drugom.Samo pustite dečka na miru,igra mu je dosta jača,i on je fizički i mentalno spremniji nego prošle dvije sezone.Biće to sve ok.Kako veli Ende...bože sačuvaj šta pišete
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi