Ibrahimović skupljao dresove Chelseaja

Očigledno mu se sviđa dizajn

Ibrahimović skupljao dresove Chelseaja

Endin Čaušević

PSG je sinoć na svom terenu savladao Chelsea (2:1) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Aktuelni prvak Francuske do pobjede je došao u finišu utakmice kada je mrežu londonske ekipe zatresao Edinson Cavani koji je u igru ušao samo nekoliko minuta ranije. 

Vodeći gol za domaće postigao je Zlatan Ibrahimović, dok je jedini strijelac za Chelsea bio Obi Mikel. Švedski napadač u centru pažnje bio je i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Naime, Ibrahimović je uzeo nekoliko dresova od igrača Chelseaja što je iznenadilo medije u Francuskoj koji se pitaju šta će Zlatanu toliki dresovi protivničke ekipe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi