Icardi: Moje je da obavljam svoj posao na terenu, ostalo je na Wandi
Icardi je i večeras bio čovjek odluke za Inter, a njegova supruga Wanda Nara u međuvremenu pregovara s Interom oko produženja saradnje

Argentinac ponovo junak Intera

Icardi: Moje je da obavljam svoj posao na terenu, ostalo je na Wandi

E. Škorić

Mauro Icardi je danas donio Interu novu pobjedu, no način na koji je to uradio zaista je fascinantan.

U drugom dijelu je Inter pritiskao na gol gostiju iz Udina, no nisu imali domaći nogometaši svoju večer i ko zna kako bi se završilo da VAR nije vidio ruku jednog Udineseovog igrača, pa je Interu dosuđen penal.

Icardi je, kao kapiten i prvo ime kluba, naštimao loptu na bijelu tačku, a onda panenkom pogodio. Malo je falilo da promaši...

"Trebao sam nešto poput ovoga, smatrao sam da je bio idealni trenutak da izvedem ovakav penal i da dobijem samopouzdanje. Najvažnije da je na kraju lopta odsjela u mreži", kazao je Icardi nakon meča, pa je o istom dao nekoliko riječi:

"Poslali smo jasan signal nakon utakmice u Ligi prvaka, kada smo bili jako razočarani zbog onoga što se dogodilo, ali timovi u Seriji A bi trebali da nas se plaše. Zaboravljamo na Ligu prvaka, sada želimo što bolje okončati 2018. godinu", kazao je Icardi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu Wanda Nara pregledava ugovor i čini se da bi uskoro Icardi mogao da produži saradnju s Interom.

"Ona pregovara s klubom, moje je da radim svoj posao na terenu. Reći će mi kada bude vrijeme da potpišem, tako da ne moram ja da brinem o tome", zaključio je argentinski napadač.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi