Wanda objavom na Twitteru oduševila navijače Intera

"Sad je 00:30 i čitam novi ugovor"

Wanda objavom na Twitteru oduševila navijače Intera

Endin Čaušević

Pred svaki prelazni rok u proteklih nekoliko godina Mauro Icardi je bio dio špekulacija u kojima se tvrdi da će on napustiti Inter, no Argentinac je i dalje odan dresu kluba s Meazze.

Icardi je već nekoliko sezona daleko najbolji fudbaler Intera i čini se da je veoma sretan u ovom klubu. Iako se ponovo počelo špekulisati da će argentinski napadač napustiti Meazzu u januaru ili na kraju ove sezone od toga gotovo sigurno neće biti ništa.

Prema pisanju medija u Italiji ovaj 25-godišnji napadač spreman je da potpiše novi ugovor s Interom prema kojem bi u dresu ovog kluba igrao do ljeta 2023. godine. Godišnje bi Argentinac trebao zarađivati oko sedam miliona eura plus dodatni bonusi.

"Sada je 00:30 i još uvijek čitam stranice novog Icardijevog ugovora", kratko je na Twitteru sinoć objavila supruga i agentica ovog igrača Wanda Nara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
čuj zna čitat !
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi