Icardi: Novinari i korisnici društvenih mreža pričaju previše, nisam zabrinut

Argentinac prekinuo golgeterski post

Icardi: Novinari i korisnici društvenih mreža pričaju previše, nisam zabrinut

Argentinski napadač Mauro Icardi pričao je nakon susreta protiv Fiorentine o golgeterskoj krizi u Seriji A koju je večeras prekinuo.

Icardi na četiri vezana meča u Seriji A nije postigao pogodak, pa je odmah dobio kritike od novinara, a na to je poslije večerašnjeg meča imao spreman odgovor.

"Korisnici društvenih mreža i oni u medijima pričaju previše. Nisam postigao gol u četiri meča u Seriji A i oni već stvaraju frku, ali imam 120 postignutih golova iza sebe i nisam zabrinut", rekao je Icardi pa se osvrnuo i na samu utakimicu koju je Inter riješio u svoju korist rezultatom 2:1.

"Dopustili smo Fiorentini previše prostora i nekoliko kontra napada. Imamo igrače koji su sposobni da postignu gol, ali moramo napredovati kao tim kada je u pitanju odbrana svog gola", poručio je Icardi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Interu je ovo bila treća pobjeda u posljednje četiri utakmice Serije A, a u narednom kolu će dočekati Cagliari.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi