Inter u finišu do pobjede nad Fiorentinom

Serie A, 6. kolo:

Inter u finišu do pobjede nad Fiorentinom

Utakmicom između Intera i Fiorentine otvoreno je 6. kolo kolo italijanske Serie A.

Meč odigran na "Giuseppe Meazzi" ponudio je zanimljivu nogometnu predstavu, viđeno je mnoštvo šansi s obje strane, a više razloga za slavlje na kraju je imao Inter koji je slavio sa 2:1.

Na prvi pogodak u Milanu se čekalo sve do 45. minute. Nakon dosuđenog jedanaesterca Interu je prednost s bijele tačke donio Icardi, ali ubrzo je uslijedilo izjednačenje, tačnije u 53. minuti kada je defanzivac Skriniar nespretno zatresao sopstveno mrežu.

U finišu susreta Inter je uspio postići još jedan gol, ispostavit će se pobjedonosni, a za 2:1 je pogodio D'Ambrosio na asistenciju Icardija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je sada skočio na peto mjesto i bodovno se poravnao s Fiorentinom, no ostatak lige tek treba odigrati svoje susrete šestog kola pa trenutno nije realno stanje. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi