"Icardi se promijenio, ta Wanda će mu karijeru uništiti"

Oglasio se Icardijev bivši menadžer

"Icardi se promijenio, ta Wanda će mu karijeru uništiti"

Mauro Icardi i njegova supruga Wanda, ujedno i menadžerica, glavna su tema u italijanskoj sportskoj javnosti.

Argentinskom napadaču je nedavno pod još nerazjašnjenim okolnostima oduzeta kapitenska traka. Postoji nekoliko razloga zašto mu je uskraćena ta čast - koketiranje s Juventusom, sukobi s igračima, kao i odugovlačenje razgovora s rukovodstvom kluba o potpisivanju novom ugovoru.

Brojni mediji u Italiji složno tvrde kako je Icardi zapravo žrtva svoje utjecajne žene i menadžerice, u javnosti sve omraženije osobe kojoj se pripisuje da muža ultimatumima želi uzdignuti iznad Intera. Zbog svega toga navijači su Icardija uzeli na zub, otvoreno traže da klub otjera 'plaćenike', a ukoliko se strasti ne smire, sve je izvjesnije da će Nerrazurri na ljeto morati tražiti zamjenu, iako je dostojnu teško naći. Igrača poput Icardija je danas jako malo na tržištu.

Među onima koji Wandu krive za sve je i Icardijev bivši menadžer Abian Morano.

"Mauro se jako promijenio otkako je s Wandom. Nisam iznenađen ovime što se događa. Prije nje je bio skroman, ponizan igrač, koncentriran na nogomet, pun želje da napreduje. Zbog Wande se sve to promijenilo na gore. Kratko vrijeme sam surađivao s njegovom ženom i odmah sam primijetio drugačije ponašanje. Postao je izoliran. Takva promjena može mu upropastiti karijeru", kaže Morano, dodavši da bi Icardi, da uz sebe ima pravu osobu, bio najbolja devetka na svijetu.

Svjestan Icardijevih kvaliteta, trener Spalletti je izjavio da se nada rješenju situacije i povratku sjajnog Argentinca u napad, dok je Candreva rekao da su suigrači spremni prihvatiti ga nazad u momčad.

I Wanda na udaru navijača

Wanda je nagovorila Icardija da odbije igrati za Inter sve dok mu se ne vrati kapitenska traka, pa je napadač kao razlog za propuštanje prethodne dvije utakmice naveo povredu. Ipak, ljekarskim pregleodm je ustanovljeno kako je s njim sve u redu, što je navijače Intera razbjesnilo u toj mjeri da su kamenicama gađali Wandin automobil. I to dok se vozila s djecom.

Dan kasnije im je odgovorila, prvo putem Instagrama, a onda i Twitteru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prestanite s glupostima. Icardi je uvijek igrao, čak i kada nije bio u najboljoj formu. Sjećam se da kad je bila utakmica s Lazijom da su mu ljekari savjetovali da ne rizikuje, ali on je igrao...", napisala je Wanda, da bi zatim uslijedila poruka:

"Ignoriši kada te kritikuju, slušaj kada te savjetuju i skloni se kada te ne poštuju onako kako zaslužuješ".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Balans
Tako i treba, šta fali?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi