11

Komentari (11)

user1603303812
Bravo Jankovicu
Zikazaza07
Aferim ljudino
grom
Pa sto ga zoveš onda **** ti on sve
nightcry
Evo kako qlupani šire negativnu energiju, mržnju, paranoju i teorije zavjere - kako će znati šta je igračima na umu ako ih ne pozove i ne upozna !?!?!? Pa nije vrač, ne čita misli igračima na daljinu. Čak i ako ih pozove po nekoliko puta ne znači da će odmah primjetiti nelojalnost i razloge za tu nelojalnost !!! Drugo, čak i kad primjetiš da nešto nije uredu, pa valjda je red da se proba igrač motivirati da se odluči - npr. Sučić je bio kapiten U19, a nakon Bašića bi bio kapiten U21 jer je već njegov zamjenik. Igrač kakav je Sučić za njega se vrijedi potruditi da se motivira.
PoliziaMerda1981
Čim je Ilinković igrao u škutorskom zrinjskom imate razlog za njegov postupak. Taj klub bi i od Robin Huda napravio jazavca
Mostarac94
Pa koji si k pozvao igrace borca
vedin
Zašto ti onda igraju?!
realista1982
Konačno da se priča istina,odmah imenom i prezimenom reći ko su i sa noge na nogu u p.m...
enko
Pa koji ku*ac ih zoves.svaka cast sto si iskren.
Funka1921
Sta ce brate moraju igrat. Tako ti je to kod nas politika i sport nazalost
user1676213081
Svaka cast Jankovicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.